Convocat貌ria oberta per a exposar obres de cal路ligrafia.

Image

Amb motiu de l'exposició ​Alfabetos Mágicos, Cien Años con Hermann & Gudrun Zapf que tindrà lloc a la ​NAU U de l’ESAD Llotja,​busquem artistes de la cal·ligrafia i el lettering que vulguin exposar les seves obres en el mateix espai durant el període de l’exposició.

Participants: ​La convocatòria està dirigida a estudiants i aficionats a la cal·ligrafia.

Format:​ Les obres han d'estar realitzades sobre paper i tenir unes dimensions aproximades al Din A3.

Obres: ​Cada participant pot presentar un màxim de dues obres. La tècnica i el contingut de les propostes és lliure.

Selecció de les obres: ​Es realitzarà segons criteris de qualitat tècnica, originalitat i experimentació gràfica.

Jurat: ​Està integrat per:

President: Enric Tormo
Secretaria: Carla Arenas
Suplent: María Josep Vidal
Vocal 1: Ricardo Rousselot
Vocal 2: Andrés Salguero
Vocal 3: Gina Serret

Presentació: ​Les obres s'han de lliurar en la consergeria de l'ESAD Llotja, carrer del Pare Manyanet 40, entre el 16 i 19 desembre de 9.00 a 20.00 h.

Identificació: ​Cada proposta s'ha de presentar dins d'un sobre o carpeta i ha d'incloure el full d'inscripció, on s'ha d'indicar el títol de l'obra, el nom, adreça, correu electrònic i el telèfon de contacte del participant.

Obres seleccionades: S'exposaran durant el període gener-maig 2020, al finalitzar l’exposició, els autors rebran un diploma acreditatiu de la seva participació. Les obres seleccionades s'hauran de recollir presencialment en la consergeria de la Llotja de Sant Andreu del 18 al 21 de maig entre les 10.00 i les 19.00 h.

Obres no seleccionades: S'hauran de recollir presencialment en la consergeria de la Llotja de Sant Andreu del 27 al 31 de gener entre les 10.00 i les 19.00 h. Les obres no recollides en el termini d'un mes, seran destruïdes.

Responsabilitats: ​Els participants es responsabilitzaran de l'autoria dels seus treballs i de la no existència de drets de tercers.

Material:​L'ESAD Llotja tindrà cura de la conservació, emmagatzematge i mode d’exposició del material rebut. No obstant això, no es fa responsable dels danys fortuïts que puguin produir-se.

Participació: ​La participació en aquesta convocatòria pressuposa l'acceptació d'aquestes bases.

Modificacions de les bases:​L'organització de l'exposició es reserva el dret de modificar qualsevol base d'aquesta convocatòria, qualsevol modificació s'avisarà amb antelació via la web de l'ESAD Llotja.

Full d'inscripció