Acte de Presentació dels Cartells LGTBI

Image

Aquest dimarts 5 de Novembre hem rebut la visita de Chakir el Homrani (Conseller de Treball, Afers Socials i Famílies), Josep Bargalló (Conseller d’Educació), Joan Lluís Espinós Director general de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial), Mireia Mata (Directora general d’Igualtat), Olga Adroher (Cap de Servei d’Ordenació d’Ensenyaments de Règim Especial) i Lluïsa Jiménez (Responsable de l’Àrea per a la Igualtat de Tracte i No-discriminació de la Direcció General d’Igualtat)

El director de l’Escola Superior d’Art i Disseny Llotja, Magí Franquesa, ha donat la benvinguda als assistents en la Seu de Sant Andreu.

Olga Adroher ha presentat el projecte Disseny i Compromís Social (Cartell LGBTI) que forma part del Programa Talent Creatiu i Empresa que gestiona el Departament d’Educació. Els tres cartells seleccionats han estat presentats i argumentats pels seus dissenyadors: Xavier Aznar (de l’Escola d’Art Gaspar Camps d’Igualada) Natalia Narro (de l’Escola d’Art Illa de Sabadell) i Enric Bages (de l’Escola d’Art Arsenal de Vilafranca del Penedès).

Posteriorment s’ha realitzat un recorregut per les instal·lacions del Centre amb els Consellers visitant els tallers de Joieria, Pintura, Gravat, Enquadernació, Esmalts, Ceràmica fins arribar als nous espais destinats als estudis de Batxillerat Artístic i el Taller/Laboratori de Fabricació Digital.

Un dels principals interessos en el creixement de la nostra escola es vincular la tradició, la història i les nostres arrels amb totes les possibilitats que ens aporten les noves tecnologies vinculades a especialitats molt diverses.
Els nous llenguatges digitals combinats amb els tradicionals ajuden al nostre alumnat a dotar-lo d’eines que generen nous processos, noves maneres de fer i que fan del seu procés d’aprenentatge una experiència.