Beca Carnet Jove per Andrea Cam贸s

 

Andrea Camós, alumna d’Ensenyaments Superiors de Disseny de l'ESDAP Barcelona Llotja, en l’especialitat de Moda, va rebre la Beca Carnet Jove en la modalitat de vestuari.
 
La directora general de Joventut, Marta Vilalta, i el director general de l’Agència Catalana de la Joventut, Cesc Poch varen lliurar aquest passat 12 de setembre les beques Carnet Jove per aquest 2017 a joves d’entre 16 i 31 anys en els camps professionals del disseny, el còmic, el periodisme escrit, la ràdio, la fotografia, el grafisme, la caracterització, l’ambientació, el muntatge musical, el vestuari i l’àmbit de l’acció social. També hem reconegut els onze joves beneficiaris de les Beques Carnet Jove durant el 2016, als quals se’ls ha entregar un certificat acreditatiu.
L'acte ha estat conduit pel presentador del programa ‘Generació Digital’ de Televisió de Catalunya (TVC) Lluismarquina i han assistit els tutors de les empreses, entitats i institucions col·laboradores del programa: Televisió de Catalunya, El Punt Avui, Grup Flaix, La Vanguardia, Panini Còmics, Estudi Muto, Ediciones El Jueves i la Fundació Bancària ‘la Caixa’.
 
Tal com va destacar Marta Vilalta durant l’acte, la principal novetat de l’edició d’enguany de les Beques Carnet Jove és la incorporació d’una beca en l’àmbit de l’acció social, en la qual el jove seleccionat farà una estada en pràctiques a l’àrea social de la Fundació Bancària ‘la Caixa’. Així mateix, en aquesta nova edició la beca radiofònica canvia d’empresa i passarà a desenvolupar-se al Grup Flaix.
 
 
Més informació:

http://premsa.gencat.cat/pres_fsvp/AppJava/notapremsavw/303187/ca/joventut-lliura-beques-carnet-jove-2017-acte-joves-empreses-collaboradores.do