Col·laboració Consorci per a la Normalització Lingüística i Llotja. Si l'encertes, l'endivines.

Image

Del 5 de desembre, al 5 de gener de 2021, es realitzarà l'edició 2020 del concurs organitzat pel Centre de Normalització Lingüística de Barcelona: "Si l'encertes, l'endevines".
En aquest concurs els participants han d'endevinar les frases fetes que s'amaguen a les il·lustracions que ha realitzat l'alumnat del Cicle Superior d'Il·lustració de Llotja.

El concurs Si l’encertes, l’endevines està organitzat pel CNL , amb la col·laboració de l’Escola Superior de Disseny i Art Llotja i eixos comercials de tots els districtes de la ciutat de Barcelona.

Fins a l'any 2020, les il·lustracions es mostraven a diferents botigues d'aquests eixos comercials, en format cartell, dins dels aparadors. El curs passat es va haver d'ajornar l'exposició, que habitualment es feia a l'abril, degut al confinament. Finalment ara es podrà fer en format virtual durant la campanya de Nadal.
A través de l’aplicació Genially, els concursants hauran de triar la frase feta correcta ,entre tres opcions diferents, a partir de la il·lustració que la representa. Hi ha 40 frases fetes diferents.

També serà premiat l’autor, o autora, de la il·lustració més votada pel públic a tot Barcelona. Així mateix haurà un altre reconeixement, als il·lustradors de Llotja, per part d'un  jurat expert, que també atorgarà un reconeixement a la millor il·lustració.  
La imatge que es reprodueix als cartells promocionals i a les butlletes, d'aquesta edició 2020, va ser realitzada per l'ex-alumna: Elena Cosp.
Aquesta il·lustració va obtenir el reconeixement del premi votat pel públic participant, a l'edició de 2019.

https://www.cpnl.cat/xarxa/cnlbarcelona/foment/si-l-encertes-l-endevines-2020/