Cadira - Camilla

CADIRA - CAMILLA
Hospital materno-infantil Sant Joan de Déu.
Es tracta crear un objecte de gran càrrega social destinat als serveis hospitalaris per facilitar el desplaçament de pacients des del vehicle públic o privat fins a l'entrada de l'hospital o entre els diferents serveis de l'hospital.
Aquest projecte neix de la col·laboració entre l’hospital de nens de Sant Joan de Déu, l’empresa Idom Innova i la pròpia escola i pretén premiar el projecte que millor resolgui els condicionants establerts en les bases del concurs, substitució de les cadires de rodes i camilles actuals amb un sol producte “cadira-camilla” que resolgui els condicionants ergonòmics de pacient i acompanyant. D'altres factors a tenir en compte són la percepció global de l'objecte en el seu entorn, l'espai ocupat quan no  fa servei i les inversions necessàries per a la seva fabricació.


Una "silla-cama" para el desplazamiento de pacientes en el hospital pediátrico
En la atención hospitalaria a pacientes pediátricos son frecuentes los desplazamientos de pacientes de movilidad reducida con la ayuda de un acompañante (un familiar, un profesional del hospital, etc.). Se trata de desplazamientos dentro del recinto del hospital que se necesitan por varias razones, por ejemplo para llegar de un coche a un servicio ambulatorio (pacientes externos) o para llegar de la sala a unos de los servicios del hospital (rehabilitación, sala de ocio, etc.).
Actualmente el hospital dispone de una flota de sillas de ruedas y camillas para facilitar dichos desplazamientos. El objetivo del concurso es diseñar un solo producto que sustituye la silla de ruedas y la camilla (una “silla-camilla”).

Aubanell Viera, Alba

Barquets Garcia, Laura

Calderon Granda Maria

Calderon Moruno, Lorena

Camilo Diestre Rivera

Ciurana Sola, Robert

De Bofarull De Urzaiz, Francisco

Guimera Ferrer, Ferran

Gutierrez Caparros, Javi

Lazaro Azcarate, Arnau

Marti Claret, Albert

Migliore Roth Benjamin

Monforte Lou, Marina

Mora Gri, Guillem

Mosquera Renalias, Gloria

Parrado Iniesta, Carlos

Pijuan Figueras, Sandra

Puig Castellvi, Albert

Radu Carmen, Alina

Rigall Gutes, Fiona