Temps compartit

Image

Exposició d'alumnes de la Facultat de Belles Arts i Escola Superior de Disseny i Art llotja

Ruth Cepedano, Anna Ferrer, Minji Jung, Laia Pascual, Neus Buades i Harley Martínez.

Del 7 al 22 d'octubre de 2015 a la sala d'exposicions de la Facultat de Belles Arts

Acte inaugural del 8 d'octubre a les 13:30h

Organitzat pel CFGS de Cèramica artística de Llotja

Temps compartit (pdf)

Aquest projecte neix a partir d’una reflexió sobre la història compartida de l’Escola Superior de Disseny i Art Llotja de Barcelona, Generalitat de Catalunya i la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona.

És un plaer realitzar aquesta exposició anomenada Temps Compartit i poder reunir peces artístiques de dues disciplines com son l ́escultura i la ceràmica per observar com poden expressar-se com veritables obres d’art i reafirmar que es ja una realitat dins l’art contemporani.

La facultat de Belles Arts com l ́Escola Superior de Disseny i Art Llotja provenen d’uns orígens comuns que els professors d’avui en dia han de saber assumir l’oportunitat i la responsabilitat de transmetre aquesta tradició pel futur dels nostres alumnes.

La importació del diàleg interdisciplinari entre aquestes institucions amb aquesta petita exposició «Temps Compartit» potencia la comunicació i la relació entre els professors i alumnes. També potencia la creativitat i la metodologia dels dos centres.

Per tant aquesta exposició és un diàleg d ́anada i tornada entre l’Escola Superior d ́Art Llotja i la Facultat de Belles Arts.

Jordi Plana