Exposició de xilografies de Josep Subirats

El dijous 16 de març de 2017, a les 19 hores, s’inaugurarà a la Nau U, de la Seu de Sant Andreu de Llotja l’exposició: “Josep Subirats. Gravats”. L’exposició es podrà visitar fins al 24 d’abril.

 Josep Subirats i Samora va ser alumne de Llotja entre els anys 1926 i 1934, amb qualificacions d’excel·lent, i entre els seus mestres destaquen Fèlix Mestres i Ramon Calsina, professors de l'escola.

Aquesta exposició ha estat organitzada per un altre ex-alumne del Conservatori de les Arts del Llibre de Llotja: Frederic Girós  qui ha estudiat les tècniques de gravat a la Seu  de Sant Andreu de Llotja els anys 2011, 2012 i 2013.

El s'ha dedicat aquests darrers temps a restaurar i estampar aquests gravats en fusta (xilografies), 28 en total, que estaven en no gaires bones condicions, amb la intenció de donar-los a conèixer.

A la inauguració assistiran també el galerista d’obra gràfica: Francesc Mestre i Marina Subirats, filla de Josep Subirats.

triptic (pdf)

nota de premsa (pdf)
 

Notícia a la revista digital d'art: BONART

http://www.bonart.cat/actual/28-gravats-restaurats-de-josep-subirats-a-la-llotja-de-sant-andreu/

Notícia al diari digital de Sant Andreu:  L'ANDREUENC

http://www.andreuenc.cat/cultura/2017/03/12/lescola-la-llotja-de-sant-andreu-mostrara-els-millors-gravats-de-josep-subirats