Temps de Flors 2018 - Girona

Image

Enguany l’Àrea de Teixits Artístics de l’Escola Superior de Disseny i Art Llotja amb els seus Cicles Superiors d’Estampacions i Tintatges i Puntes Artístiques col·laborant amb l’Associació de puntaires de Girona han participat a la 63ª edició de Girona Temps de Flors 2018, que es va inaugurar el passat dissabte 12 de maig.El projecte s’anomena EL RACÓ DE PENSAR, i es va instal·lar el Claustre romànic del Monestir de Sant Daniel, amb el nº 88 del recorregut oficial.

El RACÓ DE PENSAR, raonar, reflexionar... Vivim en un món apressat, estressat. Sembla un bon moment per aturar-se a pensar, a reflexionar... entendre on som, què fem, on anem. A l’era dels tuits ens ha arribat un procés que no es resol en uns quants caràcters, ni de pressa, ens demana temps, paciència, raonament, enraonar. Fer-ho al Claustre de Sant Daniel és un privilegi.

L’experiència de treball de les puntaires , de la mà dels artistes i de les escoles d’art, experimentant nous formats en l’àmbit de la creativitat tèxtil,  ha estat molt enriquidora amb un gran resultat tècnic, plàstic i creatiu.Han participat els alumnes de 1r i 2n dels dos Cicles Superiors i els alumnes Erasmus.