Concurs sobre el dia Mundial de l'Alzheimer

Concurs sobre el dia Mundial de l'Alzheimer, que es celebra el dia 21 de setembre de 2013, concurs organitzat per l'Associació de l'AFA, Associació Familiars Alzheimer del Baix Llobregat.

(L’Associació va néixer l’any 1994, com delegació de L’AFA Barcelona al Baix Llobregat. Al 1997 es va escindir d'AFA Barcelona i es va decidir constituir una nova associació: AFA Baix Llobregat es va establir com entitat autònoma, tenint com àmbit d’influència les poblacions del Baix Llobregat, una comarca amb més de 800.000 habitants i amb una gran incidència de la demència causada per la malaltia d'Alzheimer.
L'AFA Baix Llobregat té la finalitat de donar suport i millorar la qualitat de vida de tots els afectats. El seu àmbit d’actuació és comarcal i disposa de serveis i recursos a les diferents poblacions de la comarca)

- Els alumnes que es van presentar al concurs de cartells sobre la temàtica de l' Alzheimer, són els alumnes de 1er curs del Cicle Superior de Gràfica publicitària, aquesta activitat la van desenvolupar dins del mòdul de Projectes Gràfics.

- S'entregaran els premis el dia 16 de setembre de 2013 amb una exposició des del 16/09 al 29/09 dels mateixos cartells guanyadors i també d'altres cartells que han destacat.

Aquests són els alumnes guanyadors:

  • 1- premi de 500 € - "MAI CAMINARÀS SOL". De Víctor Albar, per el seu optimisme, treball, i originalitat, recordant l’estil de publicitat dels anys 40.
  • 2- Premi de 300 € -  "El retrat" de  Mario   Alba, per el seu treball artístic i minuciós que reflecteix amb gran realisme i expressivitat la malaltia.  
  • 3- Premi de 200 € - "El bosc" de Matias Fosco, per la seva composició nítida i clara que transmet serenitat i optimisme.
  • 4- Accèssit de 100 € .  "El scrabble"  de Beatriz  Santín , per reflectir la ment d’un malalt de Alzheimer , de forma clara i didàctica.