Efem猫ride del Dia mundial de les Nacions Unides

Image

Efemèride del Dia mundial de les Nacions Unides

Imatges creades pel banner que il·lustra l’efemèride del Dia mundial de les Nacions Unides a la pàgina web de l'XTEC, Xarxa Telemàtica Educativa de Catalunya, pels alumnes del segon curs del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Arts Aplicades al Mur. Curs 2014-15.

El Dia de l'ONU marca l'aniversari de l'entrada en vigor el 1945 de la Carta de les Nacions Unides. Amb la ratificació d'aquest document fundacional de la majoria dels seus signataris, inclosos els cinc membres permanents del Consell de Seguretat, les Nacions Unides va entrar oficialment en vigor. El 24 d'octubre s'ha celebrat com a Dia de les Nacions Unides des 1948. El 1971, l'Assemblea General de Nacions Unides recomana que el dia s'observi pels Estats membres com un dia festiu.

«La tasca de les Nacions Unides és més necessària que mai en aquesta època de múltiples crisis. [...] En aquest moment crucial, reafirmem el nostre compromís de fer forts als marginats i els vulnerables. En el dia de les Nacions Unides, exhorto els governs i als particulars a que treballin de comú acord en pro del bé comú. »

Missatge del secretari general Ban Ki-moon en ocasió del Dia de les Nacions Unides de 2013

http://www.un.org/es/events/unday/

Imatges d'alumnes de 2on. curs del Cicle Formatiu de Grau Superior d'Arts Aplicades al Mur, de l'EASD Llotja.

La imtage escollida és obra de Adrià Ponz.