Gravure Qu茅bec-Gravat Catalunya

El proper dimarts dia 10 de març de 2015  a les 19 h, s'inaugura l'exposició d'Empremtes de dones:

GRAVURE QUÉBEC - GRAVAT CATALUNYA

al Cercle Artístic de Sant Lluc , carrer Mercaders, 42. BARCELONA amb la participació de les artistes canadenques:
 
Francine Beauvais, Déborah Chapman, Diane Joyal i Janine Leroux Guillame

i les artistes catalanes:

Neus Colet, Alicia Gallego, Pilar Masip i Rosa Permanyer.En aquest link podeu veure el catàleg electrònic que s'ha dissenyat per l'ocasió:
http://issuu.com/neuscolet/docs/gravure_qu__bec-gravat_catalunya/1

El grup de gravadores catalanes: “Empremtes de Dones” integrat per les artistes: Neus Colet, Alícia Gallego, Pilar Masip i Rosa Permanyer, torna a exposar a Catalunya, aquesta vegada amb un intercanvi amb gravadores del Québec.

En representació de Québec participen les artistes:Francine Beauvais, Deborah Chapman, Diane Joyal, Janine Leroux Guillaume.

És molt interessant poder comptar amb l'obra d'aquestes artistes a Catalunya, per veure com utilitzen les diferents tècniques de gravat en la que són especialistes.

A més és un luxe comptar amb la participació de Janine Leroux Guillaume una de les introductores de les tècniques de gravat al Quebec.

L'exposició es podrà visitar  a la Sala d'exposicions del Cercle Artístic de Sant Lluc, carrer Mercaders 42, Barcelona del 10 de març al 2 d'abril de 2015. La inauguració d'aquesta mostra es farà el  dimarts dia 10 de març a les 19:00 h. La  presentació de l'exposició també estarà a càrrec del crític Ramon Casalé. L'exposició podrà visitar-se de dimarts a dissabte de 17:00 a 20:00 h.

Aquesta exposició es va presentar al mes de juliol de 2014 al Centre Cultural de Repentigny, a prop de Montreal. Per la inauguració van viatjar des de Catalunya les artistes: Pilar Masip i Alícia Gallego.

L'exposició es podrà visitar també a la Sala d'exposicions del Cercle Artístic de Sant Lluc, carrer Mercaders 42, Barcelona del 10 de març al 2 d'abril de 2015. La inauguració d'aquesta mostra es farà el  dimarts dia 10 de març a les 19:00 h. La  presentació de l'exposició també estarà a càrrec del crític Ramon Casalé. L'exposició podrà visitar-se de dimarts a dissabte de 17:00 a 20:00 h.

Sobre “Empremtes de Dones”: les gravadores: Neus Colet, Alícia Gallego, Pilar Masip i Rosa Permanyer, van decidir agrupar-se a l'any 2008 per tal organitzar exposicions d'intercanvi sobre gravat amb altres països.  Des de l'any 2009 exposen de manera conjunta i ja han realitzat intercanvis amb l'Argentina i Itàlia. La proposta és col·laborar grupalment  per tal de promocionar l'obra gràfica. Aquestes artistes realitzen també exposicions de manera individual i a més fan docència de diferents tècniques de gravat.