7 Apunts sobre Walser - Anna Comellas

Image

7 era el número preferit de Walser. 7 són els escrits que he triat per aquest projecte obert. La idea de crear una sèrie d'obres sobre els pensaments que van sorgint en les diferents lectures enllaça amb les obres que he fet anteriorment, però afegeix un element, el de la reflexió per escrit, ocultant-la i al mateix temps visualitzant-la posteriorment. Projecte fruit de la reflexió sobre la intromisió del llenguatge escrit en el llenguatge visual. "Volem saber tant de les coses i intuim tant poc..."

El projecte no vols ser una il·lustració dels relats de Walser, si no, una forma de reflectir alguns dels conceptes de la seva obra i la seva vida. D'un personatge i escriptor quasi invisible en un món de lo visible i lo important que, tal com diu Sebald, "les petjades que ha deixat Walser són tant lleus, que quasi han desaparegut.

Aquest projecte comença amb 7 apunts sobre la lectura de Walser; un llibre negre, on totes les cites i reflexions son transcrites i al mateix temps tatxades; un llibre amb imatges sobre 7 textos de Walser, 7 petits llibres sobre els mateixos escfits 7 gravats únics i, finalment, una sèrie de 7 quadres de gran format.

+info