Casos reals en el disseny de moda.

Casos reals en el disseny de moda
Taula rodona dins del Cicle "Casos de l'especialitat" amb:
 
Patricia Led
Alumni ESDAP des del juny 2018, recentment incorporada a l'equip de disseny de Rosa Clarà.
Angel Vilda
dissenyador de Brain&Beast
Mariona Valls
Alumni ESDAP, forma part de l'equip de disseny de Mango
David Farré
Alumni Llotja dels estudis anteriors de disseny, forma part de l'equip de vestuari del teatre del Liceu
Zazo&brull
Alumnis Llotja dels estudis anteriors de disseny, emprenedors de la marca zazo&brull

Data: 08/05/2019
Hora: 11.00 a 12.30 h.
Campus: Llotja Sant Gervasi a la Sala d'Actes.
Dirigit: Estudiants de l'especialitat da moda.
Professora responsable: Montserrat Serra
 
La taula rodona tractarà sobre com es viu la professió, des de la mirada i l'experiència de 5 professionals en diferents àmbits del disseny de moda:

Patricia Led és alumni des del juny del 2018. Recentment s'ha incorporat a l'equip de disseny de la casa de núvies Rosa Clarà.

Mariona Valls ha treballat com assistant a la marca de bosses i complements SLANG BCN I BIBA i al departament Women Plana Casual. Actualment ocupa el càrrec de dissenyadora junior al departament Women Plana Casual.

Ángel Vilda és director creatiu i CEO de Brain&Beast donis de 2010 i cap d'estudis de l'àrea moda de Idep Barcelona (UAO) des de 2014.
Dissenyador de moda i arts escèniques, director d'art i fotògraf, Premi Nacional de la Generalitat de Catalunya a la millor col·lecció en dues ocasions (2012 i 2018), Premi de la Crítica Teatral al Millor Vestuari per a Espectacles (2010) i Premi Butaca al Millor Vestuari (2010).
Actualment, a més d'exercir la direcció acadèmica universitària a l'Idep Barcelona, presenta la col·lecció BRAIN&BEAST en MBFWM i 080 BARCELONA simultàniament  i també col·labora amb altres empreses en labors de disseny i direcció d'art.

David Farré és llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona i titulat en Arts Aplicades en l'especialitat de Figurinisme per l'Escola Llotja.
Sempre ha intentat ajuntar el disseny i la creació d'indumentària amb la seva vessant més artística i experimental. Actualment forma part de l'equip de sastreria del Gran Teatre del Liceu, realitza encàrrecs en l'àmbit particular i col·labora en altres projectes creatius.

Xavier Zazo & Clara Brull són docents del postgrau en gestió de moda: Product Management & Design a l'escola de Disseny EATM de Barcelona.
Tutors de projecte final i jurats de selecció a l'escola de Disseny LCI Barcelona. Responsables d'estilismes i looks de tendències per Raffel Pagès. I cursos sobre tendències i imatge per a l'Oréal Professionnel.
Responsables de vestuari i estilisme RETÖK que inclou projectes com Betevé, Cazamariposas (Divinity), Torres en la cocina (TV1), Còmics (TV3), Estàs igual (TV3), Página Dos (La2) i campanyes publicitàries per a Vueling, l'Ajuntament de Barcelona, XSL Medical, Danone i Nestlé.