Lli莽贸 Inaugural del curs 2020-2021 a c脿rrec de l'Il路lustrador Roger Olmos.

Image

ROGER OLMOS

Format a la nostra Escola, en la Seu d'Avinyó.

Un gran professional en el món de la Il·lustració a nivell internacional. Ens acompanya per explicar-nos la seva experiència, el seu recorregut, el creixement personal i professional en la seva trajectòria.

En 1999 va ser seleccionat a la Fira Internacional de Llibre Infantil de Bolonya. És allà on contacta amb la seva primera editorial i on publica el seu primer llibre: Tío Lobo.

A partir d’aquest moment, la seva carrera es projecta a nivell internacional.

A dia d’avui ha publicat més de 80 títols a diverses editorials.

Col·labora amb l’Instituto Cervantes, la Facultat de Belles Arts de Vigo, l’Escola de la Dona a Barcelona i Acadèmies com la Fine Art Factory en Martina Branca o Arts in Fabula en Macerata, Itàlia.

Premiat amb multitud de guardons: White Ravens, Premi Llibreter a l’Àlbum il·lustrat, vàries seleccions a la Bienal d’Il·lustració de Bratislava. Premis al millor Àlbum il·lustrat atorgat pel Ministerio d’Educació, Cultura i Esport d’Espanya...

Per nosaltres és un veritable plaer poder comptar amb la presència de Roger Olmos, un reflex del camí que es pot construir i projectar des de la formació que promovem des de l’escola.

Enriquit amb passió, perseverança, autoexigència i implicació.

Ens anem directes a la Jungla amb Roger Olmos!

Aquí us deixem un resum del que ha estat la nostra aventura amb ell.

Lliçó Inaugural del Curs 2020-2021 (Cartell pdf)