Seminari professional de recursos t猫cnics i materials per la imatgeria i l'escultura de gran format, a c脿rrec de Ramon L贸pez

El dissabte dia 21 de Novembre a la EASD Llotja de Sant Andreu, es va impartir el Seminari professional de recursos tècnics i materials per la imatgeria i l'escultura de gran format amb l'escultor de prestigi internacional Ramon López director de l'empresa Quagga.

En aquest Seminari van participar 20 joves empresaris professionals de la imatgeria i una selecció d'alumnes dels CFG Mitjà i Superior d'Escultura de EASD Llotja.

La iniciativa està enmarcada en el Programa #Talent_jove 2019-2022 que impulsa el Centre d'Artesania de Catalunya (CCAM) i organitzada pel GERIF (Gremi d’Imatgers de Catalunya. Escultors d'imatgeria popular i artística)

En aquesta jornada es van tractar temes tècnics relacionats amb la construcció d'escultures: materials, procediments, metodologies i estratègies de treball.

Ha estat una oportunitat excepcional per connectar el saber i l'experiència d'un professional en el sector com Ramon lópez i els estudiants que formen part del futur del sector.

Esperem poder col·laborar en moltes més iniciatives com aquesta.
Gràcies a tots/es els que ho heu fet possible!

http://ccam.gencat.cat/ca/actualitat/noticies/artesania/detalls/noticia/20201127_seminari_imatgeria

Breu Statement de l'Artista:
Ramón López Ayats, escultor i biòleg Vilanoví, expert en nous materials per l’escultura especialitzat en figures d’animals i humans per museus nacionals i internacionals. Tècnic especialista de  Miquel Barceló en la cúpula de Nacions Unides.

 

 

SEMINARI IMATGER脥A FESTIVA - LA LLOTJA EASD