"Precious things in times of uncertainty"

Del 12 de juny al 18 de setembre del 2021

ALLIAGES _Espace Apace ART  - 111 Boulevard Victor Hugo

59000 Lille

France

Davant la premissa de la qual parteix el projecte i reflexionant intensament sobre aquelles coses que, en aquests temps incerts que ens ha tocat viure, més trobem a faltar, més necessitem, està sens dubte el CONTACTE.

La pandemia ha comportat un "aïllament corporal" que ha suposat que ens adonéssim (amb la vehemència d'una ràfega d'aire fred) de la importància de la CARÍCIA, de l'ABRAÇADA, del PELL AMB PELL.

Què és "preciós" per a mi? Què és el que té valor per sobre de tota la resta? Dos conceptes apareixen: El primer; una peça mínima, subtil. Una peça no ostentosa. Alguna cosa la bellesa de la qual radica en la seva levitat, en la seva delicadesa i la seva depuració formal. El segon; aquells a qui estimo. Tu. Vosaltres. Nosaltres.

Both és una peça composta per dos cercles encaixats a través d'una petita tija. Aquesta es separa i les dues circumferències queden unides per un fi fil blanc.

El portador duu l'anell de manera convencional. El seu dit, en un dels cèrcols. L'altre cercle, a l'aire, a mode de petit tresor (... una "nova" forma de pedra preciosa, potser?). L'objecte, de sobte, convida a l'observador, aliè, a introduir el seu dit en l'altre cercle i ... es produeix la MÀGIA, el CONTACTE. Les mans es freguen, s'entrellacen, es mouen acariciant-se unides per un fil gairebé immaterial i invisible que, sense sotmetre a cap pressió, manté els dos cossos units.

AgnèsWO

"BOTH" [Ring for two] - AgnèsWO