Amber Organisation AwardAmber Organisation AwardAmber Organisation AwardAmber Organisation AwardAmber Organisation AwardAmber Organisation AwardAmber Organisation Award

Amber Organisation Award

El projecte “La recerca”, de l’alumne del cicle de joieria artística Arnald Jordà i que representava enguany a l’EA Llotja a la mostra JOYA Barcelona, ha estat guardonat amb el Premi Internacional Amber Organization Award.

El jurat (format per dissenyadors, joiers, historiadors, curadors i galeristes) ha destacat en el seu veredicte la subtilesa de les peces tant en l’àmbit visual com des del punt de vista comunicatiu, i el fet que et convida a interpretar la bellesa des de molts nivells.

L’alumne ha estat premiat amb una exposició monogràfica a la Galeria de la Internacional Amber Association a Gdnask, Polònia, l’any vinent.

El projecte neix de la inquietud de treballar la porcellana i l’electroforming simultàniament. A partir de la interpretació d’una llegenda tradicional de la Índia s’inicia una reflexió sobre el concepte actual de bellesa, buida i superficial. Les joies enfatitzen la imperfecció, l’arruga, la fisura, amb la finalitat d’oferir un valor afegit.