ARTS DEL LLIBRE LLOTJA EXPOSA A BRISTOL

L’especialitat d’Arts del Llibre ha estat seleccionada per participar, amb una exposició presencial, al Congrés Internacional de Gravat:  IMPACT 12: (IMPACT: ‘International Multi-disciplinary Printmaking, Artists, Concepts and Techniques).

Aquest Congrés Internacional de Gravat es fa cada dos anys en una seu diferent. Aquest any es realitzarà a Bristol, Anglaterra. Del 21 al 25 de setembre es faran conferències, ponències, exposicions i demostracions tècniques.

El tema d’aquest any és: “La veu dels gravadors”.

Els alumnes i els professors d’Arts del Llibre van acordar presentar una proposta per participar amb una exposició presencial. D’entre els temes proposats per l’organització es van centrar a pensar una proposta per explicar com es dóna el procés creatiu a l’educatiu d’una escola pública d’art. Com el treball en comunitat potencia  la creació mitjançant el gravat i l’enquadernació

La proposta de Llotja va ser triada, juntament amb 27 més, de entre 160 candidats.

Amb el títol “Teixit plural” vol mostrar de quina manera la creació gràfica dels alumnes es nodreix de l’ambient de treball als tallers d’Arts del Llibre. Un ambient que promou no només les correccions i el seguiment del professorat, sinó també l’experiència positiva del treball  amb els seus companys.

La proposta dels alumnes d’Arts del Llibre de Llotja es mostrarà durant el Congrés Internacional de Gravat, Impact 12 Al Campus Frenchay de la Universitat de l’Oest d’Anglaterra, a Bristol. En aquest Campus funciona el Centre Per a la Investigació d’Impressió (Artística) que organitza aquest any el Congrés IMPACT.

Alumnat que participa

Pilar Álvarez Pablos

Dàlia Rico

Júlia Coll

Carol Múñoz

Richard Martin Vidal

Anna Justícia 

Max Pérez

Núria Piqué

Gloria Martí

Judit Castellà

Antonella Calcagno

Lidia Moreno

Mei Maspons

Maria Rojo

Ona Cervero

Anna Bustins

Alejandro Cardona

Eva Lauret

Natalia Cao

Paula Oestreicher

Anna Grande

Blanca Viñas

Nerea Martínez

Maria Agüero 

Mercedes Ruano

Equip docent

Pepa Busqué (Gravat calcogràfic i serigrafia)

Maria Lucas (Enquadernació Artística)

Carla Arenas (Tipografia)

Alicia Gallego (Litografia i xilografia)

Podeu recuperar les conferències des d’aquest enllaç: