• Menú
  • Torna enrere
    Comunicats

    Carta de solidaritat amb el poble palestí i una crida a l'acció

    16 d'octubre 2023 | Fem una crida a tota persona que vulgui solidaritzar-se amb el poble palestí en aquests moments a firmar aquest comunicat que serà enviat a les autoritats competents de l'Estat espanyol i del govern català. Aquesta comunicació és una adaptació de la crida llançada per Dutch Scholars for Palestine el 14 d'octubre de 2023. 

    Mentre escrivim aquestes línies, l'Estat d'Israel duu a terme un assalt genocida contra el poble palestí a Gaza. No és una hipèrbole. Després de gairebé una setmana de bombardejos indiscriminats contra la Franja, inclòs l'ús de fòsfor blanc, la destrucció del pas fronterer de Rafah —l'únic punt de sortida disponible—, bombardejos a persones que intentaven escapar i els talls de tot accés a aliments, electricitat, aigua i subministres mèdics, Israel demana ara a 1,1 milions de persones que evacuïn abans del seu assalt terrestre. Això és alhora cínic i descarat. Israel ha tallat totes les sortides i està bombardejant tot el territori. El seu setge de 18 anys ha escanyat i segueix escanyant els 2,2 milions de persones atrapades en 365 km². A més, els palestins saben què signifiquen els "plans d'evacuació" israelians. Tant el 1948 com el 1967, centenars de milers de palestins van ser expulsats pels assalts militars israelians i mai se'ls va permetre tornar. De fet, gairebé el 80% dels habitants de Gaza són refugiats als quals se'ls continua negant el dret a tornar. L'elecció a què s'enfronten els palestins de Gaza és ara clara: neteja ètnica o genocidi. Aquesta situació no es limita a Gaza. Durant l'última setmana, en l'ocupada Cisjordania, 58 palestins ha estat assassinats, i al voltant de 500 arrestats per l'exèrcit israelià i les milícies de colons. Israel ha bombardejat Síria i el Líban, i la regió del Pròxim Orient es troba ara a punt de la guerra.

    El nombre de morts i la destrucció augmenten per moments: des de dissabte passat, l'exèrcit israelià ha mort un palestí cada deu minuts. Dels més de 2.300 morts, 724 són nens. Gaza té una població molt jove, més del 40% són menors de 14 anys. Això significa que la meitat dels seus habitants van néixer després de la primera gran ofensiva israeliana sobre la Franja, Plom Fos, el 2008-2009. Mentrestant, les declaracions dels funcionaris israelians advoquen per la destrucció genocida de l'enclavament. La política Likud Tally Gotliv demana que Gaza sigui bombardejada, mentre que el seu col·lega Ariel Kallner exigeix una segona Nakba, el ministre de Defensa Yoav Gallant descriu la població de la Franja com a "animals humans", mentre que el personal militar descriu l'objectiu de l'operació com a "danys i no precisió". La història ha escoltat aquestes paraules moltes vegades. Sabem on condueixen. No és només el cas de Gaza. A Cisjordània, el govern israelià està lliurant milers de rifles a una població de colons que ja ha dut a terme diversos pogroms aquest any.

    Alhora, a Occident, els nostres propis governs toquen el tambor de la guerra, mentre fingeixen no veure el que s'està gestant davant els nostres ulls. No es tracta de l'anomenat "dret a l'autodefensa" d'Israel. És un assassinat en massa a una escala extraordinària. Tant els Estats Units com el Regne Unit han enviat vaixells de guerra per demostrar el seu suport actiu continu al domini colonial d'Israel sobre els palestins, mentre que la Unió Europea ha declarat el seu suport a l'assalt d'Israel contra el poble de Gaza.

    Mentre l'horror es desplega davant dels ulls del món, aquests mateixos governs estan llançant una onada de repressió contra la solidaritat palestina, la intensitat de la qual no s'havia vist en anys. França ha prohibit totes les manifestacions de solidaritat amb Palestina, a Alemanya mostrar la bandera palestina ja estava penalitzat, ara Berlín s'ha unit a la prohibició de les protestes palestines totalment, i la Gran Bretanya sembla seguir-ne l'exemple.

    Els nostres governs no sols emparen i donen llum verda a les accions genocides d'Israel, sinó que també justifiquen les seves. Durant dècades, han donat suport cegament a Israel, militarment, diplomàticament i econòmicament. S'han negat a aplicar-li les normes bàsiques del dret internacional, han permès que Israel rebutgi el retorn de refugiats, que segueixi expandint els seus assentaments i augmentant la seva població de colons, que construeixi murs, roba terres i assassini amb impunitat, que mantingui com a ostatges a més de 2 milions de persones a la Franja de Gaza, alhora que limita el subministrament d'aliments, combustible i medicines. Els nostres governs han fet orelles sordes a les contínues vulneracions dels acords d'Oslo, s'han negat a atendre les crides dels palestins per imposar boicots, desinversions i sancions a Israel (1). Ho han fet per apuntalar el poder occidental a la regió i no han tingut cap problema a permetre que aquest poder es construeixi sobre les esquenes de milions de palestins. La crisi actual, la mort, la destrucció, estan tant a les mans com a les de l'Estat israelià. Proporcionar un context és reconèixer-ne la complicitat.

    Ara mateix, cal actuar. La prioritat de tots i cada un dels artistes i treballadors culturals, estudiants i altres persones preocupades és mobilitzar-se en suport de Palestina. No podem veure com aquest atac genocida passa davant dels nostres ulls en silenci. Hem de pressionar els nostres governs perquè retirin tot suport a la matança d'Israel a Gaza i posar fi a la seva complicitat. És el nostre deure, com a treballadors culturals defensar els principis del pensament crític; facilitar i crear espais de debat que posin en primer pla la veritat davant del poder; situar les violentes realitats de l'ocupació i el colonialisme de colons a la llarga història i el llegat de l'Imperi. I el que és més important és el nostre deure amplificar les veus i donar suport a les lluites dels desposseïts per l'alliberament. Fem una crida a tots per unir-nos a les manifestacions que es van anunciant a cada ciutat, i per organitzar declaracions institucionals i mocions de preocupació. També demanem pressionar les universitats, organitzacions i institucions culturals perquè donin suport als boicots contra Israel segons les directrius del moviment de Boicot, Desinversió i Sancions.

    No podem tornar a caminar i esperar que ens colpege la propera catàstrofe. Hem d'organitzar un moviment sòlid, en solidaritat amb la lluita palestina per la llibertat. No hi pot haver justícia sota l'apartheid, ni justícia sota el domini colonial, ni justícia després del filferro d'arç d'una presó a l'aire lliure. Nosaltres, artistes i treballadors culturals de la Plataforma per a Artistes Visuals de Catalunya, expressem la nostra infrangible solidaritat amb el poble palestí i el seu alliberament. Fem una crida a tots perquè redoblem els nostres esforços col·lectius per posar fi a les violentes realitats a què s'enfronten els palestins, per augmentar la pressió sobre les nostres institucions i governs, a fi que Israel rendeixi comptes pels seus crims i posi fi al seu règim colonial. Fem una crida a tothom perquè s'uneixin a nosaltres i s'organitzin.

    Demanem a qui treballa en els sectors de l'educació superior i/o la cultura que signin públicament aquesta declaració per expressar la seva solidaritat amb els palestins i perquè el govern espanyol i altres institucions siguin conscients de la base de suport a Palestina . Signa la declaració mitjançant aquest formulari.

    (1) 15/10/2023 12.00 hrs. Explicació i recordatori de les directrius del BDS: En harmonia amb el dret internacional, el moviment no violent de BDS defensa el dret del poble indígena palestí a resistir-se al règim de colons-colonialisme, apartheid i ocupació militar d'Israel, que ja dura dècades, "per tots els mitjans disponibles, inclosa la resistència armada", tal com ordenen nombroses resolucions de l'ONU, entre elles la Res. 37/43 i la Res. 45/130 de l'AGNU, amb estricte compliment del principi de prohibició de atacar no combatents. L'ús de la força contra civils està estrictament prohibit, ja sigui per part de l'opressor o de l'oprimit, malgrat l'enorme desequilibri de poder i, sobretot, de l'asimetria moral igualment enorme entre el colonitzador i el colonitzat.

    Aquesta comunicació és una adaptació de la crida llançada per Dutch Scholars for Palestine el 14 d'octubre de 2023.

    Llista de noms actualitzada 7/11/2024 1115 persones

    Nom Cognoms Professió Organització
    Violeta Alonso Mayoralas Artista PAAC
    June Crespo Oyaga Artista plástica
    Nora Aurrekoetxea Artista
    Aitana Bellido Investigadora
    Cory John Scozzari Director / comisario Cordova
    Alba Mayol traductora, artista
    Vera Martín Zelich Gestión cultural Arquin-FAD
    Carles Àngel Saurí Director Artístic EACC
    Néstor García Díaz Artista i Curador Independent + Festival Sâlmon
    Iera Delp Comunicacion La Caldera
    Antoni Hervas Cortes Artista visual
    Javiera Cadiz Gestora cultural y curadora Independiente
    Veronica Valentini Curadora Bar project, hangar
    Jordi Castells Ñu
    Jordi Castells Lucas Realizador audiovisual Bitlab
    Berta Gutierrez Casaos Arquitecta e investigadora forty five degrees
    txe roimeser xirgo artista
    Ana Lifante Rubira Artista y educadora
    Laia Ventayol García Investigación Universidad de las Islas Baleares
    Quim Bigas Coreografia
    David Bestue Guarch Artista
    Violeta Niebla Escritora
    Ortésia Cabrera Sus labores
    Alejandro Palacin Mejias Escultor Paac
    Anna Moreno Professora BAU
    Eliel Jones Curator, writer and organiser
    Carolina Jiménez Comisaria Hangar
    Ricardo Trigo Professor Universitat de Barcelona
    YESSi PERSE Artistas multidimensionales NeuroDungeon
    Fatima Jirari Kouaihi Audiovisual -
    Núria Gómez Gabriel profesora, escritora y curadora de arte
    Mariana Orantes Escritora PEI
    Feña Celedon Artista Asociación Drag
    Ctistina Tascón Gestora
    Jose Begega Artista
    Paloma Stafford Agricultura Pei macba
    Neus Abellan Musico
    Juan Canela Claver Curador
    Marina Olivares Rodríguez Artista
    Itziar Cedar Sentis Estudiante Universidad Autónoma de Barcelona
    Ana Jarrín Fotografía
    Esther Gaton artista
    Laura Crovetto Enfermera
    Mònica Planes Castán Artista Paac
    Juan Faraco dissenyador grafic
    Lluís Tudela Fotògraf
    Ikram Bouloum Sakkali Artista
    Lydia Ourahmane Artista
    Carmen Valero Rodríguez Artista
    Francisco Martínez guijos Artista
    Antònia Del Río Artista
    Manel Pascual Bafaluy Artista Upv
    Lucía Egaña Artista Pluriversidad Nómada
    Gerard Ortín Castellví Artista y Cineasta Goldsmiths, University of London. UCL Department of Anthropology.
    Rubén Grilo Artista
    mònica rovira herrero cineasta
    Francesc Ruiz artista
    Isabel Val Sánchez Artista
    Aroa Elvira Delgado Música
    Dani Miñano Valero Profesor
    Alán Carrasco Artista
    Victòria Rabal Merola Museologa/artista Museu Molí Paperer de Capellades
    Ricardo Cárdenas Artista
    Alba Feito Artista y producción La escocesa
    Elsa Casanova
    Amparo Polanco Miranda Comissaria independent i mediació cultural
    Laura Sebastianes Morales Artista
    Clara Aguilar Artista
    xavier puerta coll ensenyament universitat politecnica de catalunya
    Meritxell Bonastre manager cultural futura artists
    Almudena Soullard Navarrete Fotògrafa Independent
    maria roy deulofeu artista
    Ro Caminal Sapereas
    Ezequiel Mas del Molino Dirección de empresa
    Thilleli Rahmoun Artista visual
    Anna Irina Limia Russell Artista
    Arnau Sala Saez artista anomia.info
    Maria Ferrer Arts escèniques
    Guillem Mont de Palol Artista Independiente
    Silvia Renda Artista/diseñadora gráfica
    Giuliana Racco Artista independent
    Jose Maria Farfán Organizador Festivales
    Oscar Moya Villanueva Artista visual
    Alex Reynolds Artista
    Montserrat Moliner Vicent Artista i gestora de proyectos culturales
    Ana Drucker Ssuave
    Alba Colomo Trabajadora cultural La Escocesa
    Ezequiel Soriano Investigador UOC
    Luis San Gregorio Artiste y comisarie
    Ian Waelder Artista y editor
    Mariana Portela Echeverri Artista
    Huaqian Zhang
    Josepe Gil Artista plàstic
    Tomás Romero Talley Arquitecte Arquitectos Asociados Romero + Talley, SL
    Ariadna Parreu Alberich Docente
    Marina Incertis
    Angela Palacios Artista
    ferran ElOtro Diseñador gráfico y editor ferranElOtro
    Andrea Rodrigo Curadora e investigadora Independiente + Festival Sâlmon
    Clara Piazuelo ARTE colectivo DU-DA
    Helga Juárez Diseño gráfico / Iustraciom
    Eva Fabregas Colell Artista
    Julia Spínola Rodríguez artista
    Joan Bennàsar Cerdà Artista
    Francesc Vidal vives Arts visuals Cmssrt
    Riccardo Massari Professor ninguna
    Marta Echaves Investigadora y escritora
    Sabel Gavaldon Curador i Responsable de Programes Públics MACBA
    Joana Roda Galerista Bombon
    Maria Alcaide Romero artista e investigadora
    Clara BERNARDO Producción audiovisual
    Gabriel Llinàs Soto Artista visual
    Sergi Casero Nieto Artista i dissenyador
    Miquel García Membrado Artista visual i investigador Universitat de Barcelona
    Jordi Oms Dissenyador gràfic i docent
    Àngels Miralda Tena Curadora y escriptora independiente Artforum, Collecteurs
    Marzia Matarese Artista visual Salamina
    Carolina Galiana perez Estilista
    Xavier Ristol Artista y docente
    Carmen Hernández Artista
    Claudia Pages Rabal Artista Independent
    Judit Parés Padrós Disseny industrial -
    teresa minguell mària artista cercle de fades
    Ariadna Guiteras García Artista
    Ana Conway McHugh Fenollar Traductora, intérprete, ajustadora
    Laura Puente Sabatés Artista -
    Sergi Botella Llongueras Artista
    Erika Perotti Artista textil Ninguna
    Carmela Tió Estudiante
    Lucía C. Pino artista Paac.cat
    Albert Gironès Artista visual
    Marc Vives Muñoz Artista
    Laia Gimeno Bardis Artista
    Estel·la Broto Lema Gestora cultural Ajuntament de Rubí
    Laura Benítez Valero Docent/Investigadora
    Ximena Cañas Abell Directora y Performer Teatro en Movimiento Callejerx
    Estel Boada Ibern Artista
    Mireia c. Saladrigues Artista visual e investigadora University of the Arts of Helsinki
    Alexandre Viladrich Ginovart disseny einaidea
    Matteo Guidi artista visual
    Kanij Sabrina Rahman Graphic designer Junkbunny
    Adrian Schindler Artista Independiente
    Marina Martínez Marin Diseñadora y artista Cuenta propia
    Lucía Bayón Mendoza Artista
    Gemma París Romia Artista i professora universitària UAB
    Elena Blesa Cábez Artista i educadora
    Lara Marín Martínez Gestora de arte Freelance
    Mercè Ubalde Buenafuente Docente Universidad de Barcelona
    ada fontecilla vall diseñadora
    Alessia Locatelli curator Indipendente
    Adriana Civit Rochet Coordinación académica Escuela Metàfora Centre d'estudis
    Juan David Galindo Guarin Artista
    Ivan Fox Actor
    Bàrbara Roig Grifoll Actriz
    Lola Clavo Cineasta
    Julio Zino Antropólogo
    Natalia Carminati Artista PAAC
    Gema Melgar Gestora cultural
    Marta Sesé Comissària
    Rosa Lleó comisaria The Green Parrot
    Jose Velasco Abarca Artista
    Ornella Cabrita Ilustradore/Escritore/Investigadore
    Maddi Barber Gutierrez Cineasta
    Alejandro Alonso Díaz Curador fluent
    Martin Vitaliti Arte
    Saelia Aparicio Torinos Artista
    Mirari Echavarri Lopez Profesora de arte Universidad Pública de Navarra
    Bea Fernandez Coreografa La Poderosa
    Marina Lopez Planella Comunicació PAAC
    Arash Fayez artista trama34
    Rafael Barber Cortell Curador
    Mariona Moncunill Piñas Artista PAAC
    Andrea Valdés Vigil
    Blanca Callén Moreu Investigadora/Professora La Escocesa
    Helena Civit Kopeinig Artista y artesana
    Adriana A Leanza Press & Comms Assistant
    Yamina Tarbai nieto Guarda de refugi
    Lilly Markaki Associate Lecturer RCA London
    Lluc Baños Aixalà Artista y docente
    Daniel De la Barra Gómez Artista N
    Beatriz Regueira Pons Investigadora, artista y docente
    Marta Ricart Masip Artista
    Almudena Manzanal Sanchez Gestora Cultural
    Marta Duran Arranz Acadèmica i crítica de teatre
    Ainara Elgoibar Aguirrebengoa Artista Tractora Koop Elk Txikia
    Fuensanta Hernandez Lopez Administrativa
    Núria Nia Docente y artes
    Pep Dardanya Profesor
    Ariadna Serrahima Solà Disseny Gràfic i Investigadora ODD / I.F Publications
    Denisse Dahuabe Rabie Sociòloga
    Mireia Garcia Cunill Dissenyadora
    Julia Barbany arimany Actriz
    Victor Garcia Fernandez Artista
    Roger Serret Ricou Arquitectura i Art
    Irena Visa Artista visual
    Joan Vila Puig Morera Escultura i paisatge Sitesize
    Nuri Mariné Vidal Pintora
    Ignasi Sadurni Artista
    Clara Cañabate Berenguer Artista
    Marina Rubio Marco Exposicions Centre d'art Santa Mònica
    Laura Frade Pesquera
    Nadia Barkate Barreiro Artista
    Carl Staaf Masajista Casa del Moviment
    María Elisa Gomez Romero Artista
    Net Pahissa Artista Estructuras3000
    Consol Llupià García Visual artist e investigación artística
    Claire Talley Peeke Profesora
    soren evinson Artista Independiente
    Luz Broto Lema Artisa, docent
    Anna Melende Beltri Videoartista
    Aureli Ruiz Torres Artista visual i curador d’exposicions i activitats Centre de Lectura de Reus
    Blanca Ulloa Universidad de Nueva York
    Jara Aithany Pérez López Psicóloga ñ
    CARME PUCHE MORÉ CINEASTA DONES VISUALS
    Erika Mabel Jaramillo Coronado Artista visual. Doctora en Historia del Arte por la Universidad de Barcelona.
    Tanja Beyeler cebrian Artista
    Ruben Gómez Creativo
    Maria Giró Coll Artista i gestora cultural Associació Cultural Tartera
    Ornella B Docente
    Alba María Gálvez Vidal Profesora Universidad de Murcia
    Amaranta Velarde González Artes escénicas
    Lorenzo Sandoval Artista, curador y cineasta TIER
    Valentina Alvarado Matos artista
    Margot Cuevas Comisaria independiente Raccoonprojects
    Helena Matamala Cineasta- terapeuta Personal
    Manuela Pedrón Nicolau Investigadora, comisaría y educadora Independiente
    Andres Felipe Parra Martinez Fotografo The Second Films
    Helena Nadal Vinent Artista
    Sara Agudo Artista
    Irene Díaz Martín Gestora cultural Aldalaba Lab
    Jaume Ferrete Vazquez artista y docente
    Esmeralda Colete Fernández Actriu -
    Iris Torruella Investigadora Autónoma
    Miguel Deblas Escera Director de escena, dramaturgo, performer éskaton
    Nora Haddad Casadevall Sonidista
    Marina Lameiro Cineasta
    Sandra Martínez Moreno
    Oscar Martín Correa Artista
    Marc Tarrida Aribau Actor
    Sara Garcia Actriu
    Isis Brand Terapeuta BDS
    Ely Daou Artista
    Mar Arza Artista
    Marc Boix Aragonès Mestre
    Kora Jiménez Blanco Artista Kora
    Mariona Naudin Lorda Artista
    Lidia Blanco Ojados Asesora Financiera BB.A
    Raquel Morcillo Garcia Historiadora de l'art i gestora cultural
    Felipe Navarro Artista / Estudiante / Profesor ArtEZ / UOC
    Sahatsa Jauregi Artista
    Carolina Ciuti Comissària independent
    El Refugi Llibreria Crítica Llibreters
    Anna Moyà Martínez Metge
    Olalla Díaz López Buyer Inditex
    Laia Velasco Flo Artista i mediadora cultural Resistencia Videolúdica
    Caterina Monzani Cineasta
    Joana Capella Buendia Artista visual Autónoma
    Gabriel Pericas Artista
    Laura Ruiz pacas Creadora escénica
    blanca arias artista i investigadora
    Esther Serrat Andreu Historiadora de l’art
    Rosa Pagès Barenys Camarera
    José Manuel Villarreal Psicologo/Educador El Safareig
    Silvia Zayas Artista Independiente
    Alicia Arévalo Gallego Artista e Investigadore Universitat de Barcelona
    Jesús Alcaide Curador independiente e investigador
    Pau Güell Castellví Estudiant Gerrit Rietveld Academie
    Stefania Lusini Artista y gestora cultural
    Andrea Gonzalez Garcia Dissenyadora Gràfica
    Izaro Ieregi González Artista
    Gemma Belmonte Coordinació i producció de projectes Xarxaprod
    Clara Molins Escuder Professora -
    Naya Bellaubi Pallares Metgessa
    Víctor Rubio Maturana Mediador Resistència Videolúdica
    emilie hallard fotografa freelance
    Verónica Navas Artista Independent
    Òscar Vives Turégano Dissenyador gràfgic
    Beatriz Escudero Curator Freelance
    Edu Rubio Pineda Músiqui i educadori
    Francesca Llopis Pintora Pintora
    Laia Gonzalez Aragones Professora Generalitat
    gemma molero lopez ceramista
    Hiuwai Chu Responsable de exposiciones MACBA
    Elisabet Rodríguez Documentalista MACBA
    Laura Llaneli Artista
    Sara Sanz Fuentes Artista visual, fotògrafa i educadora
    Cayetano Truyols Martínez Artista
    Pablo Marte Artista y escritor
    Eva Carasol Juncos Fotógrafa
    Meritxell Casamira Dissenyadora Autònoma
    Anna Manubens Direcció Hangar.org
    Sonia Fernández Pan Escritora/ curadora
    Antònia Pérez Ripoll Artista i docent
    Judith Méndez Historiadora de l'art Autònoma
    Jorge Luis Marzo Art Historian
    Pablo Santa Olalla Investigador història de l'art Independent
    Genís de Diego Dómine Pintor/ Professor Art EASD Llotja
    Alba Romero Rincon Recepcionista Linden Hotel
    Alejandra López Gabrielidis Filósofa BAU y UOC
    sarah bougsiaa fotografa
    Irina Mutt Comisaria i escriptora
    Teresa Grandas Sagarra Historiadora de l’art
    Francesca Salvà cerdà Escenògrafa i professora de l’Institut del Teatre Institut del Teatre
    Silvia Alcoba Artista Visual PAAC
    Assumpta Díaz Martín Logística
    Estibaliz Urresola Solaguren Cineasta
    Valentino Bellini Fotografo
    Alba Mendoza Actriu
    Lara Fluxa garcias Artista Paac
    Sergio Monje Artista
    Leire Apellaniz López Cineasta Producciones Señor y Señora
    Vicenç Gonzàlez Belmonte Pensionista
    Jérôme Lefaure Homesession
    Jordi Bretcha Solano Professor i educador Associació ETRESMIL
    Ariadna Albareda Sirvent Artista
    Daniel Moreno Roldán Artista, músic i productor de so
    Marta Navaridas Artista Autónoma
    Maria Goirigolzarri Directora de Proyectos Agencia de foto documental NOOR Images
    Laura Arensburg artista
    Ruben Diaz Ladron de Gebara
    Michela Del Longo Meneses estudiante
    Estrella Serrano Tovar Gestora cultural
    Joaquina Guitart Comaposada Artista ———————————————————-
    Paula García
    Paula García-Masedo Artista
    Maider Oleaga casado Cineasta
    Xavier Golanó Dissenyador Gràfic Mostra Festival
    Martina Arruabarrena Turismo
    Oriol Aribau Serret Galerista i artista
    Cristina Blanco Aloy Actriu i professora de cant Eòlia Escola Superior d’Art Dramàtic
    Uxue Jimenez ciriza Focus puller
    Solène Retourné Editora
    Liz Lobato Cepeda Directora
    Roser Garriga Artista
    Usoa Uribe Perez Ingeniera Grupo tecnológico Soluzioona
    Daniela Castilho Duarte Diseñadora
    Pablo Lopez Roso Artista
    Yeyei Gomez Artista visual
    Anaïs Florin Artista
    Joan Boix Moyà Estudiant
    Maria Isabel Barros B Música I Diseñadora We are Magic Needles
    Daniel Zuhlke Valero Productor
    Mar Esteban Artista
    Monica Sanchez Cuberes Professora Generalitat de Catalunya
    Paola Quevedo Garzon Asistente de comunicación Universidad de Oxford
    Georgina Barbeta Margarit Productora de teatre La Perla 29
    Patricia Vizcaino Villalon Docente
    María Ramírez Meca Artista visual
    Sinead Spelman Artista
    Gerard Horta Prof. Antropologia Social UB
    Marta Font Pascual Directora de cine
    Alejandro Juárez Gómez
    Gloria Vilches Gestora cultural CCCB
    Gema Rosal Noach Herce
    Erika Bornay Historiadora
    Toni Junyent Rosa Crític de cinema
    Rocío García Karlsson Profesora
    Mikel Adán Tolosa Artista
    Alberto López Bargados Antropòleg Universitat de Barcelona
    clementine briend gestor cultural Nitsa
    Sergi Perez Estudiante
    David Martin Romero Dissenyador
    Albert Mèlich Rial Actor AAAPIB
    Assumpció Mateu Negre artista visual
    Rosa Brugat Batlle Artista visual
    Luna Acosta Artista La creatura
    Victoria Pérez Cineasta/madre
    Ericka Florez Curadora Independiente
    Nere Lertxundi Lizaso Abogada
    Maria Berrios Sociologa educadora comisaria
    laura jou bonet Directora cine Cine
    Alejandro García Arnaud Professor Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya
    Mercè Ortega Ferrer Artista
    Ester Gutiérrez Mecías Artista
    Miquel Mola Torrell
    Clàudia Mañas Costa Artista
    Pol Terrés Guia de museu i dissenyador autònom
    Maria Rosa Cuberes Altisent Quimic
    Mariam Kvirikashvili Artista
    Berta Asensio Casasús Estudiant
    Clara Garcia Ballarina
    Flavia Barragan Cientifica
    Sandra Amutxastegi Bouza Gestión cultural
    Lola Santacatalina Uniedo Jubilada
    clara lopez menendez artists comisaria y profesora CalArts | California Institute of the Arts
    Barbara Ghidini Artesana
    SAREAN - Asociación cultural Espacio Plaza
    Mae Alvarez de Lara Martinez Integradora Social
    Marc Salas Armengol artista plàstic
    Eva Vazquez Bonavila Mestra
    Marta Fontanals Gerent cultural Arco y flecha
    Gerard Ballester Doz Educador museu
    Carme Gas santacatalina Educadora
    Marta Fernandez sacristan Professora secundaria Generalitat de Catalunya
    Laura Cantero Gestora cultural
    Roc Domingo Puig Artista Paac
    Sonia Méndez Alonso Cineasta
    Guillem Argelich i Cañadó Enginyer forestal Generalitat de Catalunya
    Anna Andreu Cantante y compositora
    Elia Bago Flaquer Dissenyadora Sociedad0
    Marrily Ruiz Estudiant Cap
    anna giralt gris ando perdida la vida
    Alvaro Gago Díaz Cineasta
    Virginia García del Pino Directora y montadora de cine
    Garazi Valmaseda Castellano Artista
    Joan Lluís Guasch Gibergas Metge CUP
    Pamela Pompili Educadora social
    Julia Carrasco Parodi Artista visual
    Ginesta Guindal forgas Directora de cine y tv
    Glòria Fernández Macias Responsable de projectes educatius Fundació Suñol
    Giada Gaia Cicala Diseñadora
    Eduardo Rodrígyez Cunha Actor Tanxarina títeres
    CAROLINA ASTUDILLO MUÑOZ Realizadora Ind
    Ludovica Bulciolu Curadora
    Carolina Bartumeu Rocamora Músic Bilbao Orkestra Simfonikoa
    Laura Herrero garvin Directora de cine
    Maguette Dieng Cortés Artista Jokkoo
    David Haro Torne Professor Elisava
    Iñaki Domingo Artista
    Blanca Francés Rodríguez
    Anna Castells Actriu Les Lloronas
    Chus Láuzara Artista plástica
    Jordi Vernis Lopez Comissari i investigador universitari. Coordinador i gestor en galeria d'art. ADN Galeria
    Coral Piñeiro Gonzalez Cineasta
    Sandra Ramos Hernández Professora (nivell ESO i Universitat)
    Alba Bresolí Aliberch cine
    Mireia Sallarès Casas Artista
    Anna Serra Professora
    Pau Magrané Figuera Docent
    Roman Gimenez Tomas Electrician None
    Núria Cintero Rentero Dissenyadora Cap
    Bernat Perez Caro Mestre
    Mònica Ruiz Revuelta Dissenyadora/educadora
    Blanca Gomez Terán Profesional de la Cultura
    Erica Volpini Artista visual Radial Radiant / La Escocesa Barcelona
    Antonio Grandio Jubilados Ene
    Dario Dezfuli Artist Three wishes
    Ángeles Casado Sierra Maestra
    Montse Campins Fogueras Fotógrafa Free lance
    Tamara Perez Duran Directora de Arte
    Gabriele Sisti Fotògraf/il·lustrador
    Iris Cirera Perez Infermera Hospital Clinic de Barcelona
    Alba García i Allué Artista visual
    Matilde Amigo Fernández Artista Independiente
    Irene Pietrella Fotografa
    Julio Linares carrascosa
    Aurora Portillo Calvo Il·lustradora
    María Jesús Domínguez Senlle Coidadora
    Aimar Arriola Olabarria Trabajador cultural
    Eduard Gil Alsina Artista Treballant amb Sala d'Art Jove
    Núria Ishii Balagueró Editor
    Martina Noora Millà Bernad
    Daniel Hernandez Torres Creador escénico
    Alba Aragonès Riba Profesora
    Gina Prat Lilly Escriptore
    Julia Led Muntane Directora de Arte
    mikel iniesta artista FOC/choro
    Lorena Ruiz Pellicero Fotógrafa
    ASUNCIÓN Veloso Peaguda Mestra xubilada
    Cristina Anglada Gestora
    Fito Conesa Artista
    Leia Goiria Escandell Artista y diseñadora
    Núria Güell Serra Artista
    Alex Todo Plasencia Cuiner Microorganismes.org
    Alba Fernandez Artes vivas
    Mateo Hernando Loñez Jubilat
    Hodei Herreros Rodríguez Artista plástica UAVA
    Marco Roehrich Rubio Gestor cultural Laut
    Barbara Sanchez Artista, docent
    Mariella Franzoni Curadora Independiente/ Investec Cape Town Art Fair / UPF + UWC
    Joan Fullana Company Director d’escena
    Jari Malta Curador Freelance
    daniel morata pintor autònom
    Abril Witty suñol Estudiant
    Sara Coelho Galán Artista independiente y educadora Independiente
    Clara Camprubi Vernis Realitzadora i editora
    Pedro Jose Onieva Delgado Musico Por la Justicia y la Paz
    Lucía Morales Comunicadora y sindicalista
    Sergi Masó Tudela Professor Departament d'Ensenyament
    David Macho Pintor
    Ana Prendes Comisaria
    Amaia Martín sanchez Docente Autónoma
    Layal Nakhle Artist None
    Natalia Cuevas Dependienta
    Sara Marti Sopena Advocada
    Marga Omedes portulas Terapeuta artística
    Lucia Martinez Professora
    Olga Pradas Biòloga i professora de cicles formatius
    Montserrat Trias Muñoz Arts Escèniques Circ Cric
    Liliana Torres Expósito Cineasta
    José Juan Martínez Galiana Traductor
    Adrian Diaz Boveda Creativo cultural -
    Jordi Saperas Castro Estudiant
    Albert Fernández Escriptor i periodista Freelance
    Manuel González Garrido Maestro jubilado
    Miranda Marquez Jimenez Modelo
    Carla Subirana Cineasta
    Verónica Lahitte
    Anna Rodriguez Costa Directora y guionista
    Romina Queralt Ensenyat Docent INS El Pedró, L'Escala
    aurembiaix montardit Teatre
    Maria Munoz Agent cultural Freelance
    Citlali Hernández Diseñadora y artista Independiente
    Ricard Perez Manso Tecnic TV
    María Iglesias Rodríguez Profesora de Enseñanza Secundaria
    Ona Trepat Rubirola Artista visual, docent Universitat de Barcelona, facultat de Belles Arts.
    Gisella Burga Directora de documentales
    MARIA VICTORIA Maldonado Pérez Profesora de EGB Independiente
    Ruth Noemi Lodeiro Rodríguez Artista
    Marc Fàbregas Vil-Puig Peofessor
    Anna Cornudella Castro Artista -
    Ferran Mitjans Dissenyador House of Chappaz / Toormix
    Júlia Molins Disseny producte -
    Maria Farré Creadora de contenido
    Marta Torras Crexells Documentalista
    Núria Dunjó López Guionista
    Alèxia Escassi Minguell Prifesora
    Sandra Tabet Cineasta
    Teresa Rubio Mediació cultural Freelance
    Maria Trias estudiant escola massana
    Blau Piqué Bosch Drag King-queer
    Arrate Rodriguez Martin Ilustradora
    Laura Mema Artista
    Álex Martín Rod. Curador
    Ari Cardozo Estudiant
    Paula Ginés Rueda Periodista
    Alejandro Hernández Ayala Director audiovisual Terrier film
    Lucrecia Zappegno Artista Mika
    Loida de Vargas Medina Gestora cultural, coordinadora d'exposicions Freelance / Fundació Joan Miró
    Albert Salvador Sala
    Núria Arias López Professora i artista ArtSud
    Júlia Dalmases Camp Llibretera
    Mercedes Mangrané Mora Artista
    Marta Rosell chust Artista i professora
    Félix Cal Cortizas
    Maria Andrea Pinto
    Judith Rovira cañada Disseny gràfic
    Adelaide Lama Artista Miniature Films
    Malva Garcia Sawada Diseñadora
    Youssra Sellami RR.HH
    Maritza Ardila Psicóloga
    Carme Garcés Administrativa
    Pablo Rezzonico Bongcam Artista
    Raquel Miró Bailarina
    Victor Ruiz Colomer Artista
    Carlota Rubi - -
    Laura Piñeiro González Editora de Vídeo
    Noela Covelo Velasco Trabajadora cultural Foc
    Susanba Inglada Artista
    Ainhoa Rodríguez medio audiovisual
    Albert Rico Cabañero Administratiu
    Enric Marzà Grau Artista Ninguna
    Meritxell Saperas Castro Ilustradora
    Josep Maynou Jurio Artista
    Erik Moreno Ordoñez Sin profesión Sin organización
    Rosa María Estévez Gantes
    Samir Khoudi Trabajador social Ymca
    Jonah Ramirez Sturzenegger Artista
    Sinai Stengel Investigador visual Cantdefine.me
    Marc Guillén Casanova Arts escèniques Cia Llum de Fideu
    Victoria Macarte Artista Asociació Cultural Kaze Daruma
    Ana Gutierrez Psicologa
    Andreu Belsunces Docente e investigador Universitat Oberta de Catalunya
    Julia Tur Moran Ballerí i efucador
    Paula Gibert Roset Artista plàstica
    Camila Gutierrez Artista
    Elias González Araujo
    Neus Ballús Directora de cine
    Julieta Dentone Artista, docente, ceramista
    Moustafa Kridly Artista
    Belén Soto gestión cultural Hamaca
    Cristina Ortuño Ayala artista
    Rosa Pacheco Serrano Técnico de sonido
    Andrea Pérez Latorre Música SDH
    Santiago Ribelles Zorita creador escènic
    Clàudia Pallarès Solernou estudiant
    Laura Fernández Antolín artista
    Ana Kvirikashvili Recerca Universitat Oberta de Catalunya
    Aleix Clavera Ibañez Empresario La Ribera S.A.
    Diana Toucedo Cineasta
    Elisabet Lloveras Montes Trabajadora cultural Hamaca
    Yolanda Uriz Elizalde Artista Independent
    Mariona Sanfeliu Salvà Documentalista
    Meritxell Cañas Sanchez Artista
    Fernando Dacosta Actor Sarabela Teatro
    Cristina Spinelli Artista
    Laura Paloma artista
    Marc Bouman Casas Fuster
    Rasmus Nilausen Artista
    Aryadna García Marsá Desarrolladora de videojuegos
    Malén Iturri Morilla Educadora
    Àfrica Dusuba Mansaray Haba
    Albert Riera Galceran Artista y Editor émergent magazine
    ALBERTO JONAS MURIAS SUAREZ ARTISTA
    Javier Rodrigo Montero medaicion cultural-investigación- gestión comunitaria Transductores
    Lucia Palazzi Andreu Productora
    Cooperativa La Murga
    Indigestió
    Begoña Berges Dissenyadora de Vestuari
    Sergi Álvarez Riosalido curador, escriptor
    Anna Cerdà Callís Gestora i activista cultural
    Margarida Almirall Rotés Cineasta, gestora cultural
    Rosa Fernandez Valcarcel Administrativa Particular
    Aimar Morales Codina Artista
    Clàudia Pla González Investigadora biomédica Institut Català de Salut
    Claudia Moreno Codony Florista
    Carla Moreno Parmenter
    Mariona Ribas Lladó Artista
    Mar Sureda Docent i investigadora UB/IED
    Sara Gámez Salgado Integradora Social
    Eulàlia Garcia Valls Artista i educadora PAAC
    Mikel Gurrea Maisuetxe Cineasta
    Montse Àlvarez Capellà Ballarina
    Noé García Montuenga Dinamizador comunitario y facilitador de grupos PRECARIAS, Associació
    Helena Goñi Alonso Artista
    Gorka Beunza González Fotógrafo
    Tatiana Dunyó Cervantes Actriu i creadore Cia. Fantàstica Meravellosa / Cia. Endramats
    Francisco Meana Arts and Community Programme Manager St Mary’s Church Walthamstow’s
    Sol Martínez Artista 3D La Madriguera LGBT+
    Mart Vives Diseñadora Framer
    Marta Lallana García Audiovisual -
    María Salguero Salas Gestora cultural
    SEGAP CGT
    Aina Clara Climent Belart Artista
    Roc Mestres Vilumara Educador ambiental Personal
    Joana Vila-Puig Borrell Actriu
    Clara Laguillo Abbad Trabajadora cultural
    Oriol Lleonart Padrell Periodista Plataforma Cel Net
    Sara Puente Enginyera -
    Victòria Casanovas Mestre
    Eliana Silva Barbeito Empleada Tienda local
    Yasmina Zerhari Estudiant
    Miriam Wallest Estudiant
    Arnau Ortiz Mesalles
    Lennart Schobert Estudiante Psyloware
    Pepe Buonamisis Ruiz Dissenyador grafic
    Clara Agusti Veterinària
    Raja Kassi Auxiliar de infermera
    Berta Carreras Guionista
    Àfrica Sanchis Adrián
    Ivan Papiol Artista de videojuegos
    Cristina Vidal Clemente Coordinadora de intimidad
    Gina Cortes Viarnes
    Raquel Álamo Bergström Estudiante
    Aryadna Cabrera Rueda Cuerpo, movimiento y educación -
    Anna Izquierdo Gilabert Fotògrafa
    Elena Martín Jiménez Formadora
    Judit Rio Lopez Metgessa ICS Barcelona
    Oriol Gómez Soler Reponedor de supermercat
    Yacine Belahcene Benet Músic i productor
    Alfonso Cortizo Vázquez Director y guionista CREA, Asociación galega de profesionais da dirección e realización
    Paula Giménez Monar Montadora
    Fiona Capdevila Cugat Doctoranda Universidad Autónoma de Barcelona
    Adriana Paramo Perez Cineasta CREA
    Antonio Grunfeld Rius Cooperante AGARESO
    Patricia Irigoin Gestora cultural Freelance
    Carlos Llonch Molina investigador Universitat Politècnica de València
    Cristian Muñoz Liñan Artista Mural Mural Jam
    Iris Verge Ferrer Artista, mediadora, investigadora La Capsa, Co-Net
    Zeltia Sa de Juan Comunicación
    Pau Serrasolsas músic Ginestà
    Joana Gomila Sansó Músic
    Amanda Tarín Francisco PROFESSORA SECUNDÀRIA Generalitat de Catalunya
    Alexandra Navas Capilla Comunicació
    Alberto Vallejo Comisario Yaby
    Beatriz Ortega Botas Comisaria
    Mireia Vilapuig Borrell Actriu
    Yamil Orlando Jimenez Artista
    Paula Barreiro Garcia Auxiliar de enfermería
    Anna Farriol i Cruells Actriu
    Gisela Elié Estudiant
    paula alba rodríguez fajardo professora
    Ferran Gonzalez bernat Professor Roda
    Valeria Manzano Ramos Advcada
    Berio Molina Quiroga Profesor, artista y programador informático Universidad de Vigo. Autónomo
    Manuel Pena Gómez Director festival de cine FICBUEU
    Alberto Lobelle Losada Cineasta
    Mariona Vinyes Ràfols Ballarina Freelance
    serrana torres Producer Director Intropíamedia
    Paula Zumalacárregui Martínez Traductora ACE Traductores
    Roberto García Caparrós Camarero de pisos
    Mari Carmen Ayala Torrijos Comercial
    Paula Jane Aranda Fotògrafa GroundPress Colective
    Ferran Martínez Sánchez Cooperativista Els Caus
    Miguel Hernández Autónomo Gerente
    Laura Hernández Ayala Communications Assistant Laboratorios Vilardell
    Beatriu Daniel Ferrer Gestora cultural Explica Dansa
    Miguel Ángel Ayala Torrijos Mozo de almacén
    Mireia Devesa Garcia Estudiant
    Yolanda Olmos Ruiz Productora audiovisual
    Júlia Valls Pérez estudiant Acció
    Carla Rios Astorch Investigadora científica Fundació per la Recerca Hospital Sant Joan de Déu
    Barbara Fernandez Fotógrafa
    Ariadna Dot Casanovas Productora Vilaut Films
    Eduard Martinez Lahoz Mestre
    Joyce Jandette Torres Técnica de sonido
    Pau Vaqué Ramos Auxiliar d’Infermeris Asil Hospital la Garriga
    Júlia Morella Geli Actriu
    Mariana Fernández Pérez Profesora
    Daniel Steegmann Mangrané Artista _
    Annabel Huijberts Tecnica de Igualdad Cap
    Eva Pauné Martínez Guionista
    David Gargallo Editor Altamarea Ediciones
    Ignacio Ozores Mosquera Dirección / Ayudantía de dirección CREA
    Marco Noris Artista
    Sofía Montenegro Artista
    Laila Qurie de rioja Dissenyadora gràfica
    Maria Jou Sol Fotògrafa
    Guida Ferrari Arquitecta
    Ines de Juana García DJ -
    Júlia Sierra Sanchez Consultora
    Adam Bakri Actor Bakriadam@ymail.com
    Iman Lkaram El Cadi Estudiant d'APD -
    Núria Montserrat García Fotògrafa
    Alba Folgado Curator Independent
    Lou Hamdoun TEI
    Jordi Canudas i Coma Artista visual i docent PAAC Plataforma Assembleària d"Artistes de Catalunya
    Biel Martínez Lorca
    Martina Rogers Manzano Artista Visual
    Betsy Túrnez Actriu
    Jordi Pascual Oliver Químic Autònom
    Alicia Reyero Actriu
    Laia Vallès Marin Músic
    Fatima Zannouti Estudiante
    Sílvia Gaset Docent
    Mireia Molina Costa artista
    Guillermo Sa Pazó Jubilado Gobierno
    Leto Ybarra Comisaría Juf
    Serafín Sa Pazo Pensionista
    Laura Muñoz Capsada Actriu
    PABLO CHOUZA FOTÓGRAFO
    Ota Quílez Trepat Disseny Accentipilota
    María José Molanes Sá Técnico de laboratorio
    victor perez armero ballarí i coreògraf
    Laura Torres Brunet Artista PAAC
    Tanoa Cayuela Mestra
    Marina Casellas Igual
    Raül de la Torre Bautista Professor d'Educació Secundaria .
    Fermín Jiménez Landa Artista
    Cristina García Navas Payasa y monitora
    Talleyrand Wagner Farias de Azevedo Cocinero
    Carolina Yuste Actriz
    Zaira Poza Benitez Estudiante
    Enric Guillén Foraster Empresari
    Concepción Lorca Ibáñez Jubilada
    Ana Maria Vazquez Valle Comunicadora i gestora cultural Fundació Casa Amèrica Catalunya
    María Cidfuentes Quintana Diseñadora
    Isabel Luengo
    Jan Serra i Bassolas Actor Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals
    Antònia M Maura Rayó Psicopedagoga -professora Institut de la Generalitat.
    Martina Gallego Jené Enginyera
    Ruth Mora Soto matemàtica
    Roi Rodríguez Cagiao Mestre
    Zoe Gatell Bosch Estudio Cap
    Ariadna Llobet Actriu
    Laura Roig Actriu
    lucca geuna editor video autonom
    Carlota Olcina luarna Actriu
    Agustín Pérez Rubio Comisari Independent CIMAM Board Member
    Nati Villafañez Arnaiz trabajador cooperativista Ninguna
    Ane Larrañaga Echaburu Maestra infantil
    Marta Vazquez Recursos Humanos
    Júlia Oliver Cels Atrezzista
    Victor Santamarina Artista plástico
    Rebecca Luna Disseny de vestuari Audiovisual
    Sergi Cardona Motger Mediació de conflictes ICHIK, conflictes en transformació
    Helena Roig Prata Fotografa
    Julieta Caprara Enfermeria
    Lydia Haddouch Educación Kairos.coop
    Cristina Bassolas Morist Auxiliar Administrativa ICS
    Sonia Martí Gallego Guionista
    Alicia Gonzalez Laa Actriu
    Nuria Ferrer Bueno Fotografa
    Marina Marsal Martí Professora -
    mia s actriu
    Jordina Rafanell Raventós
    Carol Lakiszyk Sáenz Actriu
    Marina Sola Integradoea
    Adriana Reyes
    Yandra de la Mano Artista
    Fernando Xavier Fernández. Villaverde Director
    Gonzalo Nieto Montero Ingeniero de sonido Autónomo
    Aida Dahdah Castelló
    Enrique Bendito Haro Cuiner CNT Barcelona - Hosteleria
    Marta Framis Kovacs Florista
    Brígida Rivas Zapata Enfermera Humanitat
    Felisa Prieto alejos Coach
    Rosa Hernández Fraile Docente
    Roman Daniel Esteba Artista
    Inés Goñi Alonso Traductora
    Alex Wellburn Audio visual Artist
    Rosa Marí Monzó Estudiant
    Gemma Marcó Martín Tècnica tributària Agència Tributària de Catalunya
    Lucia García Baro Ilustradora
    Jordi Boldu Treballador cultural
    Xavier Valls Guinovart Traductor
    Alvaro Del fresno Profesor, investigador, artista
    sandra moyano Profesora universitaria Barnard College
    Julia Lewis martinez Psicòloga -
    Elena Rius sol Empresaria Europan
    Paula Vicente Puiggròs Artista Visual
    Berta Guardia tauste Profesora arts Individual
    Laura Torres Publicista Irradia Sonora
    Guillem Colomer ralló Distribució gastronòmica
    Clàudia Olivella Ruiz Antropòloga
    Cristina Puigmartí Guillen Restauració
    Andrea Ganuza santafé Artista Autónoma
    Anna Bermúdez Sampé Educadora Social i actriu Cap
    Alexandra Samper Martínez Profesora e Investigadora Universidad Euneiz
    Federica Del Carlo Doctoranda Universitat Politècnica de Catalunya
    Gloria Barberá Informática
    JOSE VILLAREJO
    Renan Camilo Gomes Comisario
    Sabela Iglesias Reviejo Produtora
    Mònica Barberà Arquitecte tècnic
    Carlos Martínez-Peñalver Mas Director CREA
    Alexandra Laudo Comissària
    Ali Ramos Agricola
    Cesc Hernández Mercader Artista, educador i estilista
    Aitor Climent Barba Docent de secundària i artista visual Educació pública
    Rosario Garcia Dura Psicologa
    Paula Sánchez Estudiante
    Abdoulaye Kande Boiro Operari aeropuertuari bcn
    Lucy Alington Gush Professora Plataforma Emergencia Climàtica PdE
    Isabel Barberà Molina Jubilada
    Ketevan Gvinepadze Artista KetevanStudio
    Irene De las Heras Comunicadora
    Joan Fargas Tarrida Estudiamt de doctorat
    Nuria Espinach bertran Disseny i cultura La Divina
    Gabrielle MANGERI Trabajadora cultural PLATA
    Riccardo Micoli Illustrador La Fabrica Rarita
    Alba Sotorra Clua Productora Alba Sotorra
    Elena Martín Gimeno Directora y Actriz de cine
    Monserrat Ahumada Rivas Periodista / Músico / DJ
    Èlia Portus Torrents Llibretera
    Ainhoa Hernandez Artista
    Simon Casal de Miguel
    Irina Slimobich Fornals Ceramista
    Ameen Mettawa
    Manuel Alejandro Viqueira Carballal Director de cine
    Toño Lopez Director TV/Film
    Xosé Abad Fotodocumentalista
    Nefeli Tsitsikli Educadora
    Ariadna Cordal García Estudiante de doctorado y profesora en formación Universitat Pompeu Fabra
    Clara Garcia Integradora Social i Psicologa
    Carolina Álvarez Graña Camarera
    Angels Romeu Alemany artista
    Gon Caride Director y Guionista CREA
    Maria Besora cineasta
    Sonia Fariña Amarelle Administrativa .
    Carla Di Girolamo docente wat club
    Myriam Rubio Gestion cultural Macba
    Lucia Dapena Gonzalez Socia trabajadora / Cineasta / Productora La Selva. Ecosistema Creatiu
    Kala Badessich Artista Autonoma
    Ruben Blanco vila
    Júlia Torres Artista
    Quique Muro López Actor Cia. La Mare
    Daniel Cornes Naish Realizador CREA Galicia
    Indiana Pumar cardinali Estudiante Paac
    Emilio Álvarez Graña
    Ana Griffiths Romano Psicòloga ABD
    Federica Pavan Ilustradora
    Véronique Dupas Assistenta curatorial Fundació Joan Miró
    Gutier Rolán Fernández Realizador audiovisual Ciudadano europeo
    Vinyet Bladé Ejarque Estudiant
    Francisco Xose Rodriguez Ordoñez Realizador Crea
    Emily Sun Comisaria y mediadora cultural Independiente
    gabrielle mangeri trabajadora cultural PLATA
    Alba Colominas Pastissera Cap
    ALLISON FIGUEROA ROJAS Artista, cineasta, investigadora RatitaFilms
    Alba Careaga Educadora Social Proyecto Hombre
    Cherrie West Cherrie West
    Paulina Quiroz Navarro Cine Freelance
    Maria Doménech Safont Artista
    Anas Rifi-Zinati Ceramista Espai Alfar
    Francesc Colominas Tutusaus Jubilat
    Laura Casassas Coromina
    Rita Marimon Lavega Mestre
    Monika lametro performer
    Shaday Larios Directora escénica Oligor y Microscopía
    Javier Continente Director escénico Oligor y Microscopía
    Candela Martos García Bióloga
    Carla Cánovas Puigmartí Artista Visual
    Diego Falconi Académico UAB
    María Arseguet cruz Product Design
    andi icaza-largaespada artista e investigadore visual
    Camila Maza Sierra Professora
    Roger Cabot Pérez Actor
    Guillermo Arias-Carbajal Alonso
    Eva Bach Gil Cerera Bee-light
    Antoni Vidal Llorens Director de fotografia Freelance
    Juan Ramón Galiñanes García Director, guionista y montador cinematográfico
    Evs Murgui Cineasta
    Adelaide Lamas Cineasta, escritora, investigadora y psicóloga Creadora Independiente
    Lídia Colominas Arqueòloga ICAc
    Sergi San Julián Ilustrador e historietista CGT Segap
    Celina Bahr Martins Fotografa Freelance
    Diego Bustamante Giraldo Diseñador gráfico
    Canal Calvo Educadora artística Acvic
    Gabriela González Martínez Arquitectura Earthquitectura
    Natura Ferrer noguera Dissenyadora grafica
    Maia Jenkinson Directora de casting Eden Studio
    Aina Lanas Ballarina
    Luis Aviles Realizador de Cine e T.V.
    David Salgado Marcote
    Norberto Leivas Rodríguez Mestre
    Beatriz Alonso Comisaria
    Susana Ripa Estop Producer audiovisual
    Sara Barajas Tatuadora Sarabarajasink
    Ismaël Bamba Ndiaye Pont Productor Jokkoo
    Olga Osorio Iglesias Cineasta CREA
    Soumeya Lerari DJ -
    Andrea Soto Calderón Profesora Universidad Autónoma de Barcelona
    Valentina Berr Escriptora
    Lucia Millet escritore, investigadore
    Ursula Pruneda Actriz
    Blanca Rosa Cabral Abogada
    Renan Araujo Curador
    Paloma Polo Artista Revolución Filipina
    La Furia Rap Música La Furia
    Alberto García Aznar Investigador Museo Reina Sofía
    Eric Cabutí Autònom -
    Elisa Pardo Puch Artista visual
    Vanessa Llinares VanVan
    Julia de Castro Artista CIMA
    Xeito Fole Artista i gestor cultural
    Dariam Coco bassey oubiña Actriz
    Alvaro Liste Fernandez Productor Serea Films
    Laia Estruch Artista
    Laida Azkona Goñi Artista escénica AzkonaToloza
    Catalina Dandrea Diseñadora
    Sofia Parrilla Artista
    Irma Marco Docent i artista Universitat de Barcelona
    CRISTINA CARRERA Médico
    Alba Prol Cid Produtora audiovisual e realizadora Meteórica Cine
    Jose Manuel Louzao Dovale Realizador Veinticinco Producciones
    Karina Soro Artista
    María Cascón Calvo Captadora de socios MSF persona física
    Fátima Zahra Agente seguros
    Iñigo Villafranca Apesteguia Comisario Ezprogui
    IMAN El Jaanin Administrativa
    Nadia Haddioui Enfermera
    Jesica Januszevski Profesora Independiente
    Álvaro Ramírez Salvador-Bou advocat / músic
    Kawtar Khattabi Douhal Estudiante
    Pilar Ausens Ramo Estudiante
    Elsa Roig nguema Bailarina
    Jaione Camborda Cineasta
    Ihsan Bakali Profesora
    Maite Esteban Oliva Actriz Independiente
    Khaoula Jamás El Abbassi Estudiante
    Iman Trari Estudiante Ies Alfonso X El Sabio
    Sohayla Rifi Farmaceutica AYUDA HUMANITARIA
    David Cebrian Aranguren Payaso Asociación de Circo Andaluz
    Romina Puga Izquierdo Diseñadora
    Miguel Julián Rodríguez Artista de Circo PSF
    Cloe Lopez delgado Artista 12 Pingüinos
    Jose Antonio Silva Sierra Vivo Vida
    Thaira Barboza Profesora
    Zaida Sabatés Pintora
    Mariam Al-lal Mohamed Estudiante
    Julia Ripoll Serra Doctoranda en Humanitats Universitat Pompeu Fabra
    Eduard Ruiz Docent i artista visual
    Milena Rossignoli Artista
    Andrea Bañares Estudiante
    Saida Abkik Optometrista
    diana cantarey artista Deuda x Clima
    Msariluz Rubio Iglesia Artesana Violetas Serranas
    Isabel Rios Arte terapeuta
    Nuria Bouamieche El Aouni Agrícola
    Paloma Chavez Curadora Independiente
    Sara Renau Wehr gestion cultural - comunicación La Caldera
    Maria Rodríguez taddeo Artista
    Toni Navarro
    Teresa Aranguren Amézola Periodista Jubilada
    MARÍA CORA PEÑA HERNÁNDEZ Cineasta CREA
    Mar Guerrero Font Artista
    Khaoula Boumaaza Marketing Freelance
    Wijdan Ouardan Estudiante
    Elvira Dyangani Ose
    Natalia Castañeda Arbelaez Artista La Escocesa!
    Esther Galván Rubio Fotografia
    Samira Moumni Tejedor Integradora social
    Aya Oulahyane Estudiante
    Anna Monsonet Soler Educadora i gestió artística El Corralito CCA
    Rocio campaña mora Treballadora cultural Bit Lab Cooperativa
    Vitor Camara Estudiante
    José Ignacio Leguina Aranzamendi Empleado
    Rut Girona Aguilar Producció
    Alvar Riu Dolz Dop
    Patricia Domínguez Artista
    Paula Bruna Pérez
    Manuel Antonio Espiñeira Roca Director/Realizador audiovisual Asociación CREA
    Helena Cortina Investigadora predoctoral
    Angela Idini
    Daniel López Gómez Professor universitari Universitat Oberta de Catalunya
    Sara Abarrou Recursos Humanos
    Quinndy Akeju Enfermera y comunicadora AFROCOLECTIVA
    Maria Freire montane Pintora
    Andrea Linares Disseny
    Roc Pont Paradís Fotògraf
    Yihen Mohmed Estudiante
    Agnès Font Ribas Educació
    Jaume Bernabeu Volpini
    Laura Casellas Igual Arxivera Ca la Dona
    Manuel Blázquez Palacios Autónomo MB
    Alba Gimeno Estudiante Wageningen University & Research
    Natalia Puertas Cavero Gestor Cultural
    Tristany Naharro i Oriol Audiovisuals, AD .
    Llibreria i productora cultural cooperativa LA CANÍBAL SCCL
    Tere Recarens Artist
    Beatrice Simoncini Amado Becaria Universidad de Barcelona
    Katharina Stadler Artista -
    Ona Pérez Ballarina i asesora d'imatge
    José López Pizarro Realitzador Autònom
    Claudia Elies Oliveras Comisario Can Felipa Arts Visuals
    Júlia Caixal Artista
    David Armengol Jiménez Gestor cultural La Capella
    Yaiza Ares Escenógrafa
    Sonia Gómez Villar artista La escocesa
    Esther Planas Balduz artista i recercadora Five Years, Londres, UK
    David Ortiz Juan artista visual BAU
    Maria del Març Rabal Domingo Artista visual Paac
    Víctor Lobo Sastre gestor cultural
    Pau Catà Marlès Gestio Cultural / Investigació / Comissariat CeRCCa / Platform Harakat
    Centre d'educació i creació contemporània Experimentem amb l'ART
    Olga Capdevila Muntal Il.lustradora Olga Capdevila
    Xavier Arenós Usó Artista visual PAAC
    Laia Maria i Costa Comunicació Visual Freelance
    Raquel Coll i Juncosa Artista i Treballadora Cultural KABK, exibart.es
    laia torrents carulla artista sonor cabosanroque
    Domènec Artista visual
    laia sole coromina docent, artista i investigadora universitat de vic - universitat central de catalunya
    Consuelo Garcia Blanque Médico Traumatologa
    Anees Maani Escultor Artista
    Eulàlia Rovira Solanas Artista
    Lucia Piedra Galarraga docente e investigadora, curator Universitat Oberta de Catalunya, Metáfora Arts Studio
    Paula Jane Fotògrafa GroundPress Colective
    Lola Lasurt Bachs artista visual i docent PAAC
    Elisenda Solà-Niubó Artista
    Aparecida Arguello Arquitecto ——
    Bogdana Skorik artista BAU
    Elna Agustí llop -
    Abel Jaramillo Artista visual
    tere badia
    Núria Inés Artista
    Zaida Trallero Andueza Comissària, gestora cultural
    Fernando Arias sanchez Publicidad
    Nuria Ortuño Hernández Artterpeuta
    Ce Quimera artista Pluriversidad Nómada
    Martina Manyà Vintró Artista plàstica Autònoma
    Jorge Coira Director de cine y series
    Toño Chouza Director de Cine CREA
    Ju Salgueiro Artista
    Darío Cobacho Velasco Mediador Cultural IVAM Valencia
    Andrés González Tella Profesor
    daniel viqueira carballal Director/Montador Dani Viqueira
    Xesús Chapela Ramos CREA
    Viviana Ramos Di Tommaso Artista visual
    Pablo España Artista visual
    Yolanda Jolis Guix Responsable de Educación MACBA
    Carmen Castellví artista visual i docent particular
    JOSE MARÍA GAGINO VIDAL PRODUCTOR, ACTOR DE DOBLAJE
    Camille Orny Artista Ninguna
    Gemma Miralda Escudé Fotògrafa
    Jacobo Lagüela Realizador Lagüela Films
    Maite Redondo Gaztelu artista visual
    Andrea Celda Productora Lejos lejos
    Josecarlos Florez Artista
    Lucía Estévez González Directora CREA
    Noemi Chantada Directora Islandia Producciones
    Gerardo Costas Fern f
    CARLA SUBIRANA JIMÉNEZ Cinesta Dones Visuals
    Simone G. Saibene Director y productor de cine
    Julia Castro Santano Sanadora Nose
    Lara Barrasa castrillo
    Aida Boix Comissària/directora Lo Pati
    Pablo Agma Artista CREA
    Elisabeth Gras Sánchez Gestora cultural Associació Cultura La Olla Expréss
    Melibea Ventira Dulaurans Atrecista
    Sandra Fernández Romero Sociosanitaria
    Llorenç Civil Trullàs Artista Roca Umbert Fàbrica de les Arts
    David Núñez Cros Educador Sants anarcopunk
    Rodrigue Mouchez Armendariz Artista / curador AGUAS
    Havi Navarro
    Isaac Sanjuan treballador cultural i educador macba
    Montse Badia Moré Comissària A*Desk
    Mireia Massana Salvador Mediació Arts i Educació
    Alícia Llabrés i Bernat Artista
    Pedro Sancho Profesor Educación
    Mònica Molins Duran Creadora i docent
    Rosa Brugat Batlle Artusta visual
    Jara Rocha Investigadore, comisarie Hangar, La Capella,
    Marc Sellarès i Cots Artista visual
    Clara Oliveras Valentí Professora
    Mar Reykjavik Artista
    Assumpció Oristrell Salvà Artista visual
    Javier Cuevas Caravaca Director artístico Laboratorio de Artes Vivas y Ciudadanía de Tenerife
    Elvira Pujol artista visual Sitesize
    Mary Ritchie Escritora
    Diana Juanpere Dunyó Gestió Cultural
    Hanna Tervonen Coreografa y bailarina
    Rosa Tharrats artista
    Kina Madno Artista Quimera Rosa
    Julia Coelho Curadora
    Lurdes Barba Rodriguez Actriu- Directora de teatre
    Roc Albalat Gimeno investigador i artista Estampa
    Diego Diez
    Pedro Bennaton Dramaturg ERRO Grupo
    carmen llompart Ensenyament
    Naïve Teule Artista musical
    Daniel Alexandro Antelo de la Puente Comunicadro CREA
    Sara Buraya Boned Trabajadora cultural Museo Reina Sofía
    Javier Ferreiro Cineasta
    Θεοχάρης Χατζηγιαννακούδης