L’alumni Cèlia Anglès exposa al Madrid Design Festival

_

L’alumni, Cèlia Anglès de l’especialitat de disseny producte d’ESDAPC, mostra el seu projecte “LEVE MON VERRE”, un moble per a cava, dins de l’exposició SLOW. Diseño lento para un cambio rápido al Madrid Design Festival 23, que promociona fustes dures i sostenibles dels EUA que són infrautilitzades, com el roure vermell, l’auró i el cirerer.

Del 8 de febrer al 12 de març al Centre Cultural de la Villa Fernán Gómez, es podrà visitar Slow. Diseño lento para un cambio rápido, una mostra que vol fomentar el disseny lent per a un canvi ràpid i que mostra el talent i idees de 17 estudiants emergents de 9 escoles de disseny espanyol: EASD Valencia, Elisava, ESDAPC, Esdi, Esdir, Esne, IED Barcelona, IED Madrid i la Universitat de Mondragon.

L’American Hardwood Export Council (AHEC) ha convidat els dissenyadors Inma Bermúdez i Moritz Krefter (Studio Inma Bermúdez), Jorge Penadés (Oficina Penadès) i Álvaro Catalán de Ocón (ACdO), a crear tres nous elements per a l’espai públic del Matadero i a tutoritzar les obres de 17 estudiants de 9 escoles de disseny espanyoles.

+info