Mireia Pérez, seleccionada per presentar el seu TFG al Blanc!

El Treball Final de Grau de l’alumni Mireia Pérez, de l’especialitat de Disseny Gràfic de l’ESDAPC, ha estat un dels 3 projectes premiats del Campus Blanc!, d’aquest any. 

Un jurat, format per Olga Llopis (Comuniza), Samuel Lopez (Digiocracy), Meritxell Casamira (Adg-Fad), Gastón Lisak i Evelin Toledano, van seleccionar els millors projectes, que passaran a formar part del cartell de l’edició número 14 de Blanc!

El dissabte 22 d’octubre la veurem de nou a l’escenari de Blanc! a Vilanova i la Geltrú. exposant el seu projecte “WayCrumbs, Turisme Conscient”, davant de tot el públic.

“WayCrumbs, Turisme Conscient”, és una aplicació mòbil que se centra a intentar solucionar els problemes socioculturals provocats pel turisme a les ciutats, seguint la filosofia del turisme conscient. Aquesta consisteix a viatjar de manera responsable, sostenible, socialment justa i espiritualment plena, enfocant els esforços en el paper que realitza el viatger/a. L’objectiu és ajudar als municipis a recuperar la seva identitat cultural, a la vegada que la ciutadania recupera la seva intimitat, costums i tradicions.

Moltes felicitats Mireia!