Mural Centre de les Arts del Circ Rogelio Rivel

Aquesta setmana, els alumnes del Cicle d’Arts aplicades al mur, han executat el mural de 3 x 33 metres a un dels murs perifèrics del Centre de les Arts del Circ Rogelio Rivel CACRR. Aquesta escola, ubicada a Nou Barris, va néixer a finals dels anys noranta i des d’aleshores forma a artistes i creadors del circ contemporàni, a Barcelona.

En el projecte, impulsat pel Departament d’Educació en el Programa d’Innovavió Educativa Talent Creatiu i Empresa, també han participat altres escoles d’Art de Catalunya en altres espais i murs de l’escola de Circ Rogelio Rivel.

El Projecte de Llotja va ser dissenyat per l’alumna Maya Vericad, de 2on curs i el tema ha estat una composició d’una llarga filera de dones acròbates on l’autora ha desenvolupat conceptes com l’empoderament de les dones, el món del circ i la natura, ja que l’escola es troba als peus de la Serra de Collserola, en un espai obert i ampli on els alumnes de circ poden estudiar i treballar entre arbres i jardinets.


En l’execució, que ha durat tres dies, van participar alumnes de 1r i 2n del Cicle de Pintura mural i cal destacar el fantàstic treball en equip, la qualitat tècnica de l’execució del mural i l’insuperable grau de compromís.


A tots i totes elles, les nostres més sinceres felicitacions!


Equip docent d’Arts aplicades al mur.