No hi ha camí. Es fa camí caminant.

Exposició dels alumnes d’Escultura al Centre Cívic de Sant Andreu fins el 22 de Juliol: Centre Civic Sant Andreu

Horari: De dilluns a divendres de 9 a 14h i de 16 a 21h. Dissabtes de 11h a 14h i de 17h a 20h

L’art és aquesta activitat que aprofundeix en la relació entre les formes com arquetips perennes, que apunten a un temps que alhora coincideix amb el nostre present però ho sobrepassa en tant que és interpretat però, a la vegada ens interpreta.

George Braque definia l’art com una “ferida feta llum”. L’art busca entreveure les esquerdes de la profunditat, sorgeix d’una imatge, d’una frase, una intuïció…

Neix d’un germen íntim, com una petita llavor que trenca el terra per treure el cap, convertida en planteta minúscula, creix cèl·lula a cèl·lula i deriva en una estructura complexa, en una cosa inesperada.

Tot procés artístic intenta descodificar la matèria primera mitjançant una manipulació dels materials que ens ofereix la seva metamorfosi transformant-se en representació, en il·lusió estètica i això requereix un aprenentatge de les tècniques i els llenguatges.

És una activitat que necessita temps i esforç i va lligada a l’esdevenir personal.

Aquí presentem projectes d´alumnes de les tres especialitats de la família d´escultura de la Llotja que alhora són artistes incipients.