Visita a Morillas Branding Agency

Estudiants d’interiorisme del campus Llotja van fer una visita a l’estudi Morillas el passat 20 de març. Van tenir oportunitat de fer un recorregut per diferents estances de l’edifici que són un reflex de la filosofia de Morillas i dels nous mètodes creatius que fan servir. Així, van veure Open Space de treball, sales de reunió, punts de trobada més informals per afavorir la interacció i l’intercanvi d’idees, pàrquing per a bicicletes i patinets, etc.

En Miquel Àngel Julià, arquitecte i especialista en Retail, va ser el responsable del projecte i va explicar els estudiants alguns conceptes essencials del procés de disseny. Va destacar aspectes com la sostenibilitat o la biofília i va mostrar com la il·luminació, la materialitat i el color actuen de fill conductor de l’espai.

A més a més, en Pep Trias, responsable del departament de disseny industrial de Morillas, va explicar l’evolució de l’estudi, així com algun exemple d’èxit en el qual es va replantejar l’espai per adequar-se a la marca, tenint la sostenibilitat un paper clau a l’hora de decidir els materials.

+ INFO