Visita al taller de Ceràmica Cumella

El passat 16 de febrer, l’alumnat del cicle de Grau Superior de Ceràmica, organitzat pel professorat, vam visitar el taller de “Ceràmica Cumella” a Granollers.

Els Cumella porten cinc generacions de treball i dedicació, i cadascun dels membres en les seves diferents èpoques han treballat la ceràmica segons els temps i les pròpies inquietuds.

Actualment hi són al front en Toni Cumella i el seu fill.

La ceràmica aplicada a l’arquitectura des d’un taller, on es mescla la forma de fer tradicional, amb les noves tecnologies i un saber fer exquisit. Han treballat de valent i la seva obra es pot contemplar per mig món.

Han participat amb grans arquitectes en projectes com: Maat, de Lisboa; Hotel Ohla, Barcelona; mural “El Petó”, Barcelona; Villa Nurbs, Castelló d’Empúries; Pont Urumea, mercat de Santa Caterina, de Barcelona; pavelló d’Espanya, Saragossa; Palau de Congressos de Saragossa; Parc de Diagonal Mar, Barcelona; pavelló d’Espanya, d’Aichi al Japó, entre d’altres.. I segueixen en marxa.

En Toni ens va explicar el procés de treball des de que arriba l’encàrrec, fins que finalitza. Vam poder gaudir dels espais de treball, i de la seva manera de fer, amb gran riquesa i principis amb valors.

Estem plenament agraïts pel tracte rebut i per l’entrega i la dedicació a fer un món millor.