We Want Space. Exposició

Objectes propers, oberts i auto produïts que busquen donar resposta i valor a espais domèstics.

A càrrec de:

We want Space, una exposició feta per alumnes de 4t de Disseny de Producte a l’Espai Blanc al Campus Llotja.

L’espai domèstic va representar el límit físic durant els 98 dies que va durar el confinament. Aquell moment va servir per fer-nos adonar de la importància de l’espai i el seu aprofitament. El projecte consisteix en el desenvolupament de productes i objectes de disseny obert, fets amb fusta de Km50, produïts al Taller i a l’Espai de Fabricació Digital de Llotja.

El projecte Openness arriba a la seva quarta edició, va néixer el 2018 i va estar exposat per primera vegada a l’Espai Blanc (Del 22 de gener al 24 de febrer del 2019). Durant aquests tres anys s’han exposat els resultats a la Casa Orlandai (Del 17 de gener al 18 de febrer de 2020), a Fabra i Coats (del 18 al 21 de febrer de 2020) i del 9 de febrer al 14 de març de 2021 al Museu del Disseny i torna a l’Espai Blanc, del 9 de febrer al 9 de març de 2022.

El projecte Openness forma part del projecte, Download Open Design, una col·laboració entre l’Esdap Catalunya i diferents escoles: l’Escola d’Art i Disseny GDUT de la Xina, l’Escola Superior de Disseny de La Rioja, l’Escola d’Art i Superior de Disseny de Castelló.

L’exposició mostra els resultats dels treballs realitzats amb alumnes de 1r i 4t curs de l’especialitat de disseny de producte en el Llotja Lab de Sant Andreu. Propostes de disseny obert replicables, que reflexionen sobre les limitacions de l’espai físic domèstic.

Participen: Aina Alabart , Andrea Lopez, Aran Anyó, Cèlia Anglès, Natalia Sánchez, Paula Lozano, Sofía Ortiz Natalia Vaca, Claramunt Rovira, Alexandre Fernández, Elena Vergé, Nuria Callupe, Genis Galera, Pau Delgado, Guillem Ferran i Rafel Oliva.

L’Espai Blanc obre després de 2 anys d’estar tancat al públic, de 9.00 a 20.00 a la seu central del carrer ciutat de balaguer.