Cicle Formatiu de Grau Mitjà d’Assistència al Producte Gràfic interactiu

Coordinador/a: Rafael Moreno
interactiva@llotja.cat

Comunicaràs de manera interactiva a través del disseny i del tractament informàtic d'edició web i multimèdia, realitzant productes gràfics.

Horari i seu - Hores lectives

1.600h , 2 cursos
Matins, Sant Andreu

Sortides professionals

El perfil professional d’ aquest cicle de Grau Mitjà prepara com a tècnic/a en programes d'edició i multimèdia, i capacita a l’alumne/a en tasques de manteniment i actualització de llocs web.

Pràctiques a l’empresa

Aquest Cicle Formatiu inclou pràctiques obligatòries en empreses, tallers o estudis del sector professional. Són pràctiques formatives no laborals que es realitzen mitjançant un conveni de col·laboració que subscriuen l’escola i l’empresa. Trobareu més informació a la web, a l’apartat Escola-Empresa.
Correu electrònic de la coordinació: practiques.standreu@llotja.cat

Continuïtat dels estudis

Amb la nova Llei orgànica d’Ensenyament, LOM-LOE, l’alumne pot continuar estudiant en un Cicle de grau Mitjà o Superior de la mateixa família o una altra.

Convalidacions

Alguns mòduls d’aquest Cicle Formatiu poden ser convalidables per aquell alumnat que hagi cursat estudis anteriors. Cada començament de curs s’obre el termini per a sol.licitar aquestes convalidacions. Podeu trobar informació a la web, a l’apartat Secretaria/Convalidacions.

Accés als estudis

Podeu trobar més informació a la web, a l’apartat Secretaria/Accés.

Trobareu més informació a la pàgina web del Departament

Instagram @interactivaciclesllotja