Cicle Formatiu de Grau Superior de Còmic

Coordinador/a: Toni Micó
comic@llotja.cat

El cómic o Novela gráfica. En aquest cicle s'introdueix a l'alumne als diferents mons del comic editorial amb expectatives de mercat com el america i el europeu (FRANÇA). El plantejament metodològic d'aprenentatge es la d’ Autor de còmics, aquest perfil no tracta en asumir un estil comercial donat per el mercat editorial sino cercar un estil propi mitjançant processos de creació grafica, força treball en totes les variants del dibuix com també el concepte de la narrativa i la sequencialitat. L'objectiu del cicle es finalitzar amb una bona comprencio del mon professional i haver superat les eines pròpies de un creador de còmics per accedir al mon professional.

Presentació dels estudis Portes Obertes 23

Horari i seu - Hores lectives

2000 hores, 2 cursos
Matins, Sant Andreu

Sortides professionals

Editorials espanyoles de còmic i literatura, de França i dels Estats Units. En aquests moments l’especialitat de comic de l’Escola LLOTJA té contacte professional amb Editorials de Estats Units i França.

Pràctiques a l’empresa

Aquest Cicle Formatiu inclou pràctiques obligatòries en empreses, tallers o estudis del sector professional. Són pràctiques formatives no laborals que es realitzen mitjançant un conveni de col·laboració que subscriuen l’escola i l’empresa. Trobareu més informació a la web, a l’apartat Escola-Empresa.
Correu electrònic de la coordinació: practiques.standreu@llotja.cat

Intercanvis internacionals

Els estudis a l’estranger són una part fonamental del programa formatiu de l’Escola, que ofereix la possibilitat d’estudiar en altres centres educatius europeus amb els que té establert un conveni. Trobareu més informació a la web, a l’apartat Internacional.
Correu electrònic de la coordinació: internacional@llotja.cat

Continuïtat dels estudis

Accés a la Facultat de Belles Arts i a altres estudis d’especialització en Còmic i Il·lustració.

Convalidacions

Alguns mòduls d’aquest Cicle Formatiu poden ser convalidables per aquell alumnat que hagi cursat estudis anteriors. Cada començament de curs s’obre el termini per a sol.licitar aquestes convalidacions. Podeu trobar informació a la web, a l’apartat Secretaria/Convalidacions.

Podeu trobar més informació a la web, a l’apartat Secretaria/Accés.

Trobareu més informació a la pàgina web del Departament.

Instagram @graficciclesllotja

Estudis - CòmicEstudis - CòmicEstudis - Còmic