Cicle Formatiu de Grau Superior de Gràfica Publicitària

Coordinador/a: Mireia Cases
grafic@llotja.cat

Aquest cicle et prepara perquè desenvolupis la teva creativitat coneixent i posant en pràctica tècniques manuals i digitals per crear productes gràfics en els diferents camps del sector: disseny de logotips i imatge corporativa, disseny editorial (llibres, revistes), disseny d'envasos i embalatges i campanyes publicitàries entre altres.

Presentació dels estudis Portes Obertes 23

Horari i seu - Hores lectives

2000 hores, 2 cursos
Tarda, Sant Andreu

Sortides professionals

Dissenyador/a gràfic/a o assistent/a de direcció d’art. Pot desenvolupar i exercir la seva activitat com a professional autònom/a o com a treballador/a per compte d'altri, persona associada o persona integrada en equips multidisciplinaris (estudis de disseny, agències de publicitat, departaments de comunicació d’empreses, editorials) elaborant i realitzant parcialment o totalment productes gràfics publicitaris i el seguiment i control de qualitat a la indústria gràfica.

Pràctiques a l’empresa

Aquest Cicle Formatiu inclou pràctiques obligatòries en empreses, tallers o estudis del sector professional. Són pràctiques formatives no laborals que es realitzen mitjançant un conveni de col·laboració que subscriuen l’escola i l’empresa. Trobareu més informació a la web, a l’apartat Escola-Empresa.
Correu electrònic de la coordinació: practiques.standreu@llotja.cat

Intercanvis internacionals

Els estudis a l’estranger són una part fonamental del programa formatiu de l’Escola, que ofereix la possibilitat d’estudiar en altres centres educatius europeus amb els que té establert un conveni. Trobareu més informació a la web, a l’apartat Internacional.
Correu electrònic de la coordinació: internacional@llotja.cat

Continuïtat dels estudis

Grau en Ensenyaments Artístics Superiors de Disseny (Moda, Producte, Interiors, Gràfic)
Grau en Ensenyaments Artístics en Ceràmica
Grau en Conservació i Restauració de Béns Culturals
Grau en Belles Arts
Graus universitaris de la branca d'Arts i Humanitats
Graus universitaris de la branca d'Enginyeria i Arquitectura

Convalidacions

Alguns mòduls d’aquest Cicle Formatiu poden ser convalidables per aquell alumnat que hagi cursat estudis anteriors. Cada començament de curs s’obre el termini per a sol.licitar aquestes convalidacions. Podeu trobar informació a la web, a l’apartat Secretaria/Convalidacions.

Accés als estudis

Podeu trobar més informació a la web, a l’apartat Secretaria/Accés.

Trobareu més informació a la pàgina web del Departament.

Instagram @graficciclesllotja