Convocatòria d’estudis: fins el 23 de març

Nova convocatòria

Termini de presentació de sol·licituds: 1 març – 23 de març
Sessions informatives virtuals
Dijous, 7 de març a les 18:00
Divendres, 8 de març a les 11:30
Enllaç videoconferència: https://meet.google.com/wnt-vwss-dmh

Visualitzar el document de la presentació de la sessió informativa

——————————————————————

Erasmus d’estudis

El programa Erasmus té com a objectius millorar la qualitat de l’ensenyament superior i impulsar la seva dimensió europea. Això s’aconsegueix fomentant la cooperació transnacional entre les institucions d’educació superior, promocionant la mobilitat d’estudiants i millorant la transparència i el reconeixement acadèmic d’estudis i titulacions dins de la Unió Europea.

Ser estudiant Erasmus

Ser estudiant Erasmus implica ser seleccionat per realitzar una part dels teus estudis en una escola d’art europea associada a l’EASD Llotja. No s’atorga cap títol dl centre de destinació, però les assignatures cursades allà seran reconegudes en el teu programa d’estudis de la Llotja. Abans de partir, has de matricular-te a la Llotja per a les assignatures que seran reconegudes.
Aquesta experiència suposa un canvi significatiu en la vida dels estudiants, sovint sent la seva primera vegada vivint a l’estranger. Requereix maduresa per afrontar noves situacions i assumir responsabilitats administratives abans i durant l’estada a l’estranger. L’oficina de Coordinació de Mobilitat Internacional proporcionarà informació i suport, però la responsabilitat principal recau en l’estudiant, qui ha d’estar disposat a col·laborar en totes les gestions necessàries.

Aquí podràs trobar un document amb els passos a seguir en cas d’haver estat seleccionat:


Accedir al document

Sol·licitud

Durant els mesos d’octubre i març, l’EASD Llotja publica una convocatòria per a les mobilitats d’estudis dels semestres immediatament posteriors. Els terminis acaben:

El 23 d’octubre per a la convocatòria del 2n semestre del mateix curs acadèmic
El 23 de març pera la convocatòria del 1 semestre del curs vinent

El procediment de sol·licitud es detalla a les respectives convocatòries. Recomanem llegir detalladament les bases de la convocatòria per comprendre a fons els requisits i condicions del programa:


ENLLAÇ A CONVOCATÒRIA

És important tenir en compte que, en el moment de fer la sol·licitud, l’estudiant ha de poder demostrar un coneixement suficient de la llengua en la qual es impartiran les assignatures a les quals assistirà a la universitat de destinació.

Destinacions

La EASD Llotja té acords interinstitucionals amb diverses escoles superiors a Europa. Els estudiants han de seleccionar les destinacions que millor s’adaptin a les seves necessitats acadèmiques, tenint en compte la seva especialització i les assignatures que ofereix la institució de destinació.

Consells per a la selecció

Investiga: Us recomanem que us informeu adequadament a través de les pàgines web de les institucions associades. Trobau informació detallada sobre els programes acadèmics, les assignatures disponibles i els recursos addicionals que ofereixen.
Considera la teva Especialització: Trieu una destinació que s’alinii amb la vostra especialització i àrea d’interès. Això us permetrà aprofitar al màxim la vostra experiència Erasmus.
Aspectes Culturals: Penseu en els aspectes culturals i lingüístics de la destinació. Considereu si us agradaria aprendre o millorar una llengua en particular o immergir-vos en una cultura específica.


Aquí podeu trobar un llistat de les escoles partner

Contacte: internacional@llotja.cat