Cicle Formatiu de Grau Superior de Modelisme Industrial

Coordinador/a: Víctor Juan
modelisme@llotja.cat

Capacita per a construir diferents tipus de maquetes, models i prototips a partir de la interpretació de plànols i del coneixement de materials, eines, màquines i tècniques de construcció tradicional i de fabricació digital (tall làser, fresat CNC i impressió 3D). La finalitat del modelisme és verificar i comprovar un producte abans de la seva fabricació i sortida al mercat.

Aquest cicle s'imparteix amb un 1r curs comú de Maquetisme i Modelisme i un 2n curs d'especialització en Modelisme Industrial. Possibilitat d'obtenir la doble titulació en Modelisme industrial i Modelisme i Maquetisme en tres cursos acadèmics.

Presentació dels estudis Portes Obertes 23

Horari i seu - Hores lectives

1900 hores, 2 cursos + projecte final
Tarda, Sant Gervasi

Sortides professionals

Es pot treballar de manera autònoma per a dissenyadors, museus, agències de publicitat… o bé en tallers de modelisme, enginyeries que treballen per al sector de l’automoció o en el desenvolupament d’altres productes industrials.

Pràctiques a l’empresa

Aquest Cicle Formatiu inclou pràctiques obligatòries en empreses, tallers o estudis del sector professional. Són pràctiques formatives no laborals que es realitzen mitjançant un conveni de col·laboració que subscriuen l’escola i l’empresa. Trobareu més informació a la web, a l’apartat Escola-Empresa.
Correu electrònic de la coordinació: practiques.stgervasi@llotja.cat

Intercanvis internacionals

Els estudis a l’estranger són una part fonamental del programa formatiu de l’Escola, que ofereix la possibilitat d’estudiar en altres centres educatius europeus amb els que té establert un conveni. Trobareu més informació a la web, a l’apartat Internacional.
Correu electrònic de la coordinació: internacional@llotja.cat

Continuïtat dels estudis

Grau en Ensenyaments Artístics Superiors de Disseny (Moda, Producte, Interiors, Gràfic)
Grau en Ensenyaments Artístics en Ceràmica
Grau en Conservació i Restauració de Béns Culturals
Grau en Belles Arts
Graus universitaris de la branca d'Arts i Humanitats
Graus universitaris de la branca d'Enginyeria i Arquitectura

Convalidacions

Alguns mòduls d’aquest Cicle Formatiu poden ser convalidables per aquell alumnat que hagi cursat estudis anteriors. Cada començament de curs s’obre el termini per a sol.licitar aquestes convalidacions. Podeu trobar informació a la web, a l’apartat Secretaria/Convalidacions.

Accés als estudis

Podeu trobar més informació a la web, a l’apartat Secretaria/Accés.

Trobareu més informació a la pàgina web del Departament.

Instagram @maquetesllotja

Estudis - Modelisme IndustrialEstudis - Modelisme IndustrialEstudis - Modelisme IndustrialEstudis - Modelisme IndustrialEstudis - Modelisme IndustrialEstudis - Modelisme Industrial