Matrícula de Batxillerat Artístic

ON PUC FER LA MATRÍCULA?

Si heu obtingut una vacant o heu de seguir cursant els estudis a Llotja, a les dates indicades més avall, us enviarem un correu des de l’aplicació TPVescola, perquè ompliu el corresponent formulari de matrícula i feu el pagament del material fungible. Tot el procés es realitza on-line.

  • Un cop finalitzat el període de matriculació establert expira la reserva de la plaça.

La devolució dels imports per baixa al centre només es realitzarà fins el dia 8 de setembre.


DATES

Dates per a fer la preinscripció: Les podeu consultar a l’apartat Preinscripció  Batxillerat

Publicació de la llista d’admesos i la llista d’espera: 21 de juny de 2.023.

DATES PER A FER LA MATRÍCULA:

Matrícula de continuïtat d’alumnat que segueix cursant Batxillerat: del 19 al 30 de juny. Rebreu un missatge els dies previs des de TPVescola indicant com fer la matrícula.


Matrícula de nou alumnat de persones que han fet la preinscripció amb plaça assignadadel 22 de juny al 3 de juliol de 2.023.


Llista d’espera: Si com a preinscrit formeu part de la llista d’espera, heu de comunicar el vostre interès en una de les vacants al formulari següent:

FORMULARI PER FORMAR PART DE LA LLISTA D’ESPERA (FORA DE TERMINI)

El dia 6 de juliol al matí farem un acte per meet d’assignació de vacants, tot respectant la puntuació obtinguda en el procés de preinscripció.  Si esteu inscrits a aquest formulari de llista d’espera i us hem assignat una vacant, el dia 5 de juliol al vespre us enviarem enllaç i l’hora per connectar-vos.


IMPORT

El material fungible és material que es comprarà a través de compra col·lectiva (fang, guix, tintes, cal, fotocopies, etc.) i que el professorat donarà directament a l’alumnat durant el curs. més d’aquest material, a principi de curs, des de tutoria, es pot donar un llistat de material individual que l’alumnat haurà de comprar de manera autònoma pel correcte desenvolupament del curs.
En cas de fer una matrícula parcial el import és el mateix que el del curs sencer.

BATXILLERAT ARTÍSTIC. 1r curs – 153 euros
BATXILLERAT ARTÍSTIC. 2n curs – 113 euros (+ viatge final de curs 150 euros aprox.)


LLIBRES I MATERIAL

A continuació hi ha el llistat de llibres i material de primer i segon curs:

I les alumnes que ofereixen vendre els seus llibres de segona mà:

NORMATIVA

Tota la informació està redactada d’acord a la RESOLUCIÓ EDU/507/2023, de 16 de febrer, per la qual s’aproven les normes de preinscripció i matrícula d’alumnes als centres del Servei d’Educació de Catalunya i altres centres educatius, en els diversos ensenyaments sostinguts amb fons públics, per al curs 2023-2024.