Inauguració 240+ Itinerari

itinerari 240+

Sota el nom de 240+ s’aglutinaran vàries activitats que es desenvoluparan durant tot el 2015 per celebrar els 240 anys des de la creació de l’Escola. Perejaume va ser un dels encarregats responsables, entre d’altres, d’inaugurar el projecte el passat divendres 23 de gener, a la Casa Llotja de Mar.

itinerari_02

El mateix divendres 23 va tenir lloc l’ITINERARI 240+, un recorregut entre dos punts que van des del passat (Casa Llotja de Mar) al present (Museu del Disseny, dHUB) de Barcelona i que va fer parada a 10 punts de la ciutat rellevants per a l’Escola. A la ruta hi van participar artistes, dissenyadors, alumnat, professorat, col·laboradors… que en cadascuna de les parades de l’itinerari van fer accions creades expressament per a la celebració dels 240 anys.

itinerari_03

Añadir a favoritos el permalink.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>