Propostes de disseny global amb equips pluridisciplinaris

21_CB_001

PROFESSORS RESPONSABLES: Marta Tous

NOMBRE I NOMS DELS ALUMNES: Andrea Ameijeiras, Paola Anselmann, Antonio Baena, Gabriel Betancourt, Jennifer Cáceres, Tahiri Campañá, Sílvia Fernández, Daniela García, Carles Gil, Elia Marimón, Ingrid Martín, Marta Martínez, Blanca Ortega, Marta Piera, Ester Riba, Mireia Roch, Laura Sánchez, Roger Santacreu, Pau Solé, Albert Tolrà, Laia Triola.

DEPARTAMENTS: interdepartamental
ASSIGNATURES: Muntatges efímers
NOMBRE DE PROJECTES: 6

DESCRIPCIÓ:
Des de l’assignatura de muntatges efímers es treballa un projecte en grups multidisciplinars, que generi i posi en relació discursos sobre el patrimoni artístic, cultural i social de l’Escola Llotja, en relació a la seva situació i context en l’actualitat; Un projecte que posi en rellevància algun aspecte, algun fet, algun autor, un lloc, en un context significatiu dins de la llarga història de la nostra escola. Les fases que se segueixen són:

  • Recerca i anàlisi documental i gràfic del tema proposat individual
  • Briefing i contra briefing del grup
  • Desenvolupament d’un avantprojecte de muntatges efímers
  • Exposició i presentació del projecte

CONTEXT:

TIPUS D’ARXIU:
Documentació històrica de l’escola, plànols Dhub.

ÀMBITS DE TREBALL:
Història de l’Escola

AGENTS I ENTITATS PARTICIPANTS:
Possible col·laboració pels muntatges amb DHUB, Llotja de Mar, o altres entorns proposats pels alumnes.

21_CB_002

Projecte destacat 1:

Títol: L’EMPREMTA DE LA LLOTJA, INICIA EL NOSTRE FUTUR

Grup multidisciplinar: Laura Sánchez, Marta Martínez, Mireia Roch i Elia Marimon.

Proposta per intervenció expositiva a realitzar amb motiu del 240 aniversari de l’escola Llotja al Dhub..

L’exposició constaria d’una petita mostra gràfica a partir d’uns panells informatius, on es podrien veure 14 dissenys realitzats per exalumnes de l’escola i que es troben exposades al museu DHUB. La finalitat del plantejament, és reflectir el culte per tot el que significa i aporta. És un espai de consulta i recerca especialitzat en disseny que dóna a conèixer i revaloritza el vincle que existeix entre l’escola i el DHUB.

 

21_CB_003

Projecte destacat 2:

Títol: HÁZLA TUYA

Grup multidisciplinar: Daniela Garcia, Carles Gil, i Joan Albert Tolrà

El projecte treballa una proposta per la celebració del 240 aniversari de la creació de la Llotja, i s’ha basat en el concepte de les Indianes, per obsequiar als presents de l’acte de celebració, amb una proposta de taller de creació de piruletes de xocolata realitzades per ells mateixos.

Escollim el DHUB per realitzar la nostra proposta, en ser al final del trajecte com a lloc idoni per la celebració i que sigui un obsequi que esperant sigui del gust dels assistents a l’acte del dia 23 de gener.

Vincular la confecció de les indianes, com a tema que vincula l’origen del nostre centre, amb un objecte obsequi que vinculi als convidats presents a l’acte, amb la seva participació activa de l’esdeveniment.

Finalment la proposta es va portar a terme amb un canvi de material, concretament la taula del taller de galetes, portat a terme per l’exalumna del centre, Meritxell Terreu.

21_CB_004

21_CB_005

Añadir a favoritos el permalink.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>