Saló Internacional del Còmic de Barcelona: Còmic d’històries de la Llotja

07_SA_003PROFESSOR RESPONSABLE:  Antoni Micó

NOMBRE I NOMS DELS ALUMNES:

DEPARTAMENT: Especialitat de Còmic
ASSIGNATURES: Totes les de l’Especialitat de Còmic
NOMBRE DE PROJECTES: 1

07_SA_002

DESCRIPCIÓ
La proposta consisteix en la publicació, amb la col·laboració i el treball de tots els alumnes dels diferents cursos de l’especialitat de Còmic, d’una publicació que sigui al mateix temps un exercici de pràctica i un projecte de projecció professional dels treballs i alumnes de l’especialitat.
El tema central de les històries és bastant obert, però amb alguns paràmetres específics: situar-se històricament entre el 1775 i el 2015, basar-se en la documentació, els relats i curiositats sobre algun aspecte concret de la memòria de l’escola, a partir del qual generar un guió i una història gràfica.

07_SA_004

ACTIVITATS:
Participació en el 33 Saló Internacional de Còmic de Barcelona

CONTEXT
La col·laboració entre l’Escola Llotja i el Saló Internacional del Còmic de Barcelona, ha estat continuada al llarg dels anys. Enguany i després de la presentació al 2014 de d’especialitat d’il·lustració junt al nou Cicle de Còmic, la temàtica dels projectes es lliga amb el 240 aniversari d’ESDA Llotja.

07_SA_005

TIPUS D’ARXIU: ÚS I PRESÈNCIA EN EL PROJECTE
Informació biogràfica i documental  de l’escola (fotografies, dibuixos, etc.) com font d’inspiració i a base de treball per les històries i la imatge per tal crear un Còmic d’històries de la Llotja.

ÀMBITS DE TREBALL
Història de l’escola
Economia i Mercat: Art, Disseny i Indústria
Professionalització
Art, artesania i tecnologies

AGENTS I ENTITATS PARTICIPANTS:
Saló Internacional del Còmic de Barcelona, possible contacte amb llibreries especialitzades

Añadir a favoritos el permalink.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>