Infografies 240+

PROFESSORES RESPONSABLES: Mireia Cases i Judith Gabriel

NOMBRE I NOMS DELS ALUMNES: 22; Carlos Anguís, Cristina Bellido, Noelia Blasco, Jordi Borrull Ignasi Ferrés , Sergi Gil, Jessica Heredia, Emilie Hugues , Óscar Julca, Paulina Kulyk, Guillem López, Raquel Luesma , Irene Merino , Laura Padilla, Esther Pérez,  Xènia Pérez, Aryadna Pons,
Clàudia Quiñoa, Irene Sunyer,  Jairo Villa, Patricia Vizcaíno, Adrià Yerpes.

DEPARTAMENT: Disseny Gràfic
ASSIGNATURA: Projectes II de EEES Disseny Gràfic (segon semestre)
NOMBRE DE PROJECTES: 6 grups de treball

DESCRIPCIÓ:
El projecte tracta de convertir en infografies dades històriques, socials i estadístiques relacionades amb l’escola. El projecte proposa la visualització d’aquestes dades con un mitjà per conèixer i apropar-se a la Llotja des de un seguit d’informacions traduïdes visualment. Es tracta també de pactar aquesta informació de manera que pugui ser una eina útil de comunicació i difusió de l’escola.

ACTIVITATS:
Possible intervenció gràfica al web del 240+ amb les infografies creades pels alumnes.

CONTEXT:
El desenvolupament de noves maneres de recollir, organitzar i accedir a la informació, és una necessitat permanent de la denominada societat de les telecomunicacions i les xarxes d’informació. La manera de visualitzar-la no és només una eina estètica o fins i tot neutra. La presentació de la informació també comunica objectius del discurs, polítics, i fins i tot econòmics que transformen la interpretació directa de dades i opinions.

TIPUS D’ARXIU: ÚS I PRESÈNCIA EN EL PROJECTE:
Material complex o interessant de visualitzar mitjançant infografies. Per exemple: comparativa de les hores impartides en els diferents mòduls al llarg de diferents plans d’estudis que s’han cursat a l’escola, per tal de fer palesa la reducció progressiva d’hores dels nostres estudis.

ÀMBITS DE TREBALL:
Història de l’escola
Art i pedagogia
Professionalització

Añadir a favoritos el permalink.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>