Què em poso?

què em poso?PROFESSORES RESPONSABLES: Anna Barriendos i María Jesús Prado

NOMBRE I NOMS DELS ALUMNES: 20; Olga Amaya, Alvar Arce, Idoia Beneït, Sandra Berbel, Andrea Bosch, Alba Camarillas, Armand Daguro, Keila Diaz, Miriam Diaz, Montse Espigares,
Maria Dolors Exposito, Ingrid Font, Victor Guillén, Carolina Gutiérrez, Rebecca Luna,
Imma Martinez, Alèxia Mitjavila, Andrea Oller, Claudia Ùbeda, Andrés Velandia

DEPARTAMENT: Cicle Formatiu GS Estilisme  d’Indumentària
ASSIGNATURA :  Dibuix i Estilisme
NOMBRE DE PROJECTES:1
què em poso?

DESCRIPCIÓ:
El projecte tracta d’indagar sobre la indumentària portada pels alumnes i els docents a través aquests 240 anys, per tal d’estudiar com ha evolucionat la indumentària i com ha influenciat en les relacions socials alumne-docent, i el reflex, en aquestes relacions, del context històric, polític i social de cada època.

CONTEXT:
Observar qüestions d’àmbit social i acadèmic, de relacions i classes socials, qüestions de gènere, econòmiques i de mercat, etc.. a partir de diferents moments de la història com l’aparició del Prêt-à-Porter, l’aparició de la moda juvenil i la democratització de la confecció de qualitat, les tendències, la moda lowcost, etc., són moments que han modificat el paper social de la moda i la seva inserció com un element definitori de la nostra cultura, construcció social i estructura econòmica.

TIPUS D’ARXIU: ÚS I PRESÈNCIA EN EL PROJECTE:
Informació sobre la inserció laboral i acadèmica de les dones a l’escola Llotja, tant per el que fa a les professores com a les alumnes. Documentació visual sobre alumnes i professors en el passat a les aules, del trànsit a la ciutat de Barcelona, l’ús de passatges descriptius, de novel·les, notícies i anuncis, així com pintures, gravats i fotografies que recullin la moda i l’estilisme de cada època.

ÀMBITS DE TREBALL:
Història de l’escola
Canvis socials i culturals

Añadir a favoritos el permalink.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>