La història, l’absència

PROFESSOR RESPONSABLE: Nelson Grassot

NOMBRE I NOMS DELS ALUMNES:

DEPARTAMENT: Arts aplicades al mur
ASSIGNATURA: Cicle formatiu grau superior

DESCRIPCIÓ:
El projecte s’enfronta amb el concepte de la història, i desencadena diferents accions per explorar els punts de fuga, les fractures, les desaparicions… tot el que caracteritza com el passat es fa present a la nostra actualitat.
El punt de partida és l’edifici històric de Llotja Mar. Davant de la col·lecció de l’Acadèmia Reial, el projecte pregunta: quines obres es van desaparèixer i on es van anar? (Es veu que el registre d’obres conté algunes discontinuïtats.)
A partir d’aquí, el projecte comença a obrir-se a una exploració més lúdica sobre aquells forats negres del nostre saber, i permet que el grup generi nous imaginaris a partir de diverses intervencions.

ACTIVITATS:
El projecte és una recerca que encara està prenent forma. De moment no hi ha cap activitat associada.

CONTEXT:
El projecte estudia la història i el col·leccionisme. Qüestiona qui pot escriure la història i posa en relleu la seva subjectivitat.

TIPUS D’ARXIU:

ÚS I PRESENCIA EN EL PROJECTE:
Les obres invisibles i desaparegudes formen la base (teòrica) del material.

ÀMBITS DE TREBALL:
Història de l’escola

Añadir a favoritos el permalink.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>